FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού/Γυναίκες: Ενίσχυση με Μιχαλοπούλου-Σπουδαίο φιλικό με Παναθηναϊκό την Κυριακή

Ημερομηνία: 14-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η γυναικεία ομάδα της Νίκης Τραγανού ενισχύθηκε με την έμπειρη Βάσω Μιχαλοπούλου, ενόψει του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.

Η ανακοίνωση της Νίκης: «Σε μεταγραφική κίνηση ώστε να προσθέσει εμπειρία και δύναμη στο ρόστερ της προχώρησε η ομάδα μας, αποκτώντας την Βάσω Μιχαλοπούλου. Η έμπειρη αμυντικός από την Πύργο έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Αίολο Πύργου καθώς και στον Πανηλειακό. Ξεχωρίζει για το πάθος της και θα δώσει πολύτιμες λύσεις στην διάρκεια της χρονιάς! Βάσω, η οικογένεια της Νίκης Τραγανού σε καλωσορίζει και σου εύχεται καλή σεζόν με υγεία και δύναμη».

Φιλικό με Παναθηναϊκό

Εξάλλου, την προσεχή Κυριακή στις 2μ.μ., η Νίκη Τραγανού θα υποδεχτεί σε φιλικό παιχνίδι τη νεοσύστατη γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού, που διαθέτει στο ρόστερ της σπουδαίες αθλήτριες και η δυναμική της είναι μεγαλύτερη της Γ΄ Εθνικής όπου θα αγωνιστεί φέτος. Ένα σπουδαίο φιλικό για την ομάδα του Γιώργου Γεωργιόπουλου, που έχει και ιστορική σημασία για τον σύλλογο του Τραγανού.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την ομάδα μας και τον τόπο μας γενικότερα να φιλοξενήσει αυτόν τον ιστορικό σύλλογο και σίγουρα θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές», αναφέρει η ανακοίνωση της Νίκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος