FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-Ξενοφών 4-1: Κυρίαρχη η Νίκη Τραγανού στο ντέρμπι

Ημερομηνία: 26-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Δ. Κολοτούρος μόλις έχει κάνει το 1-0 και πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του.

Με ένα καταπληκτικό α΄ ημίχρονο οι «μπλε» πήραν εύκολα το ντέρμπι

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Η Νίκη Τραγανού με σπουδαία εμφάνιση κέρδισε κατά κράτος τη δυνατή ομάδα του Α.Ο. Ξενοφών με 4-1 χθες στο γήπεδο Τραγανού και έδειξε πως μπορεί να διεκδικήσει και αυτή μέχρι τέλους τον τίτλο (5 στα 5). Η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη ήταν καταιγιστική στο α΄ ημίχρονο, είχε συντριπτικά την εδαφική υπεροχή, σκόραρε τρεις φορές μέχρι το 38΄ και καθάρισε το ντέρμπι εύκολα. Στον αντίποδα, ο Ξενοφών περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, υπέπεσε σε πολλά λάθη και τα πλήρωσε στο α΄ μέρος, μένοντας μακριά από τον καλό του εαυτό.

Μόλις στο 6΄ ο Χ. Κολοτούρος έκανε σέντρα από αριστερά, ο Ηλιόπουλος γύρισε τη μπάλα με τα στήθος στον Κουτρουμπή, αλλά παραμόνευε ο Δημήτρης Κολοτούρος που πρόλαβε τον γκολκίπερ του Α.Ο. Ξενοφών κι έγραψε το 1-0. Στο 29΄ ο Φώτης Καλογερόπουλος έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Γεωργιόπουλο, αυτός μπήκε κατά μέτωπο επιχείρησε να περάσει τον Κουτρουμπή, τσίμπησε τη μπάλα και κέρδισε το πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Φώτης Καλογερόπουλος (2-0). Στο 31΄ το φαλτσαριστό σουτ του Γεωργιόπουλου από αριστερά πέρασε λίγο άουτ και στο 38΄ έγινε το 3-0. Ο Δημήτρης Κολοτούρος έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Γεωργιόπουλος από κοντά πλάσαρε εύστοχα. Στο 41΄ ο Γεωργιόπουλος σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Κουτρουμπής μπλόκαρε. Ήταν μια γεμάτη εμφάνιση της Νίκης στο α΄ ημίχρονο που κέρδισε όλες τις μάχες στο κέντρο και ήταν διαρκώς στην επίθεση. Στο α΄ μέρος, η μοναδική φορά που επενέβη ο Ψυχογιός ήταν σε ένα φάουλ-γέμισμα του Μιλοσέσκι στο 40΄.

Στην επανάληψη, ο Ξενοφών προσπάθησε να γίνει πιο επιθετικός και στο 60΄ μια κεφαλιά του Φούφουλα από κόρνερ του Μπακατσέλου πέρασε άουτ. Ώσπου στο 63΄ ο Φώτης Καλογερόπουλος έδειξε ξανά το αστείρευτο ταλέντο του. Με δυνατό συρτό σουτ από 25 μέτρα περίπου, έστειλε τη μπάλα συστημένη στα δίχτυα για το 4-0.

Ο Ξενοφών το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 4-1 στο 68΄ με τακουνάκι του Μούτσου από εκτέλεση φάουλ του Μπακατσέλου από αριστερά, ενώ στο 75΄ το ψαλιδάκι του Πάρη δεν βρήκε στόχο. Στο 85΄ τη σέντρα-σουτ του Μαργαρώνη έδιωξε σε κόρνερ ο Κουτρουμπής.

Καλύτεροι από τους νικητές ο Γιάννης Κασσιανός, ο Φώτης Καλογερόπουλος, ο Δημήτρης Κολοτούρος και η τετράδα της άμυνας, χωρίς να υστερήσει κανείς. Από τον Ξενοφώντα διασώθηκε ο μαχητικός Μούτσος.

Νίκη: Ψυχογιός, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Σαραντούλιας, Γαργαρώνης, Ι. Κασσιανός, Φ. Καλογερόπουλος (64΄ λ.τρ. Βουρτσάνης), Παναγόπουλος (87΄ Στ. Κολοτούρος), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (87΄ Δ. Κασσιανός), Θ. Καλογερόπουλος (73΄ Μαργαρώνης).

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Ηλιόπουλος (46΄ Μυλωνάς), Γ. Καλαντζής (46΄ Κόκκινος- 53΄ λ.τρ. Κουζής), Αναμουρλίδης, Τσίτσος, Μιλοσέσκι (67΄ Θ. Καλαντζής), Π. Κωνσταντόπουλος, Φούφουλας, Δημάκης (46΄ Μ. Παναγόπουλος), Μούτσος, Μπακατσέλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος