FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού: Τέλος εποχής για την γυναικεία ομάδα

Ημερομηνία: 17-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η γυναικεία ομάδα της Νίκης Τραγανού έκανε γνωστό πως ύστερα από 8 χρόνια αδυνατεί να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα και μπαίνει σε αναστολή λειτουργίας.

Οι λόγοι που οδήγησαν εδώ είναι ο περιορισμένος φέτος αριθμός παικτριών (λόγω σπουδών και επαγγελματικών υποχρεώσεων) και η διοικητική αβεβαιότητα που επικρατεί σε όλο το σωματείο της Νίκης, έχοντας φέρει τις ομάδες του συλλόγου σε δυσχερή θέση.

Η ανακοίνωση της Νίκης συνεχίζει ως εξής: «Η Νίκη Τραγανού, ούσα μια επαρχιακή ομάδα, η μόνη σε όλη την Ηλεία όλα αυτά τα χρόνια πέτυχε σημαντικές διακρίσεις και έπιασες κορυφές με πιο σημαντική την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, αήττητη, την σεζόν 2019-20, αντιμετωπίζοντας ιστορικές ομάδες στο διάβα της.

Όπου ακούστηκε το σντο ΝΙΚΗ, δίπλα υπήρξαν οι λέξεις ΗΘΟΣ, ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ!

Ήταν αθλητικός άθλος αυτό που κατάφερε ένα μικρό χωριό από την Ηλεία, έχοντας στο ρόστερ του όλα αυτά τα χρόνια άπειρες και στην συνέχεια πιο έμπειρες παίκτριες. Η ομάδα μας ανέδειξε κορίτσια, πήραν εμπειρίες, εφόδια, κλήσεις και συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδος και είναι περήφανη για αυτό.

Ευχαριστούμε όλες τις παίκτριες που πέρασαν από αυτή την μεγάλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, προπονητές και διοίκηση και τον απλό κόσμο που μας στήριξε. Όλοι μας ευελπιστούμε να υπάρξει ξανά ζωή και το ταξίδι αυτό να ξαναρχίσει.. Εως τότε, εις το επανιδείν.

Υ.Γ : Οι παράγοντες που μας έβλεπαν “πληγωμένους” και βιάστηκαν να επωφεληθούν με τα δελτία μας, τώρα που η Νίκη δήλωσε ΠΑΥΣΗ μπορούν να το κάνουν».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος