FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-Προοδευτική 7-1: Νίκη καταιγιστική και πρώτη στον όμιλο

Ημερομηνία: 14-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού κέρδισε με το εντυπωσιακό 7-1 την Προοδευτική το Σάββατο και ανέβηκε στην 1η θέση στον 2ο Όμιλο της Α1 DUOMO-MONK, ύστερα από την ισοπαλία του Ηλειακού στα Σαβάλια. H «Προο» βρίσκεται πλέον στο -9 από τη Δάφνη και θέλει δύο νίκες στα τελευταία τρία ματς για να μην υποβιβαστεί απευθείας.

Στο 10΄ ο Καλογερόπουλος με απευθείας εκτέλεση κόρνερ άνοιξε το σκορ. Στο 30΄ ο Ραυτόπουλος ύστερα από εκτέλεση φάουλ και σύγχυση στην περιοχή της Προοδευτικής, σημείωσε το 2-0. Και στο 35΄ ο Δαλαβούρας σε μια πανομοιότυπη φάση, ξανά από μια στημένη μπάλα, έγραψε το 3-0, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη Δ. Κολοτούρος και Ραυτόπουλος στο 53΄ και 55΄ αντίστοιχα έκαναν το 5-0 και ο Κατσιμιτσίρης με απευθείας φάουλ μείωσε σε 5-1 στο 58΄. Δαλαβούρας και Κούντουρας στο 72΄ και στο 80΄ αντίστοιχα διαμόρφωσαν το τελικό 7-1.

Νίκη: Αντωνόπουλος (59΄ Δημητρακόπουλος), Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Δ. Κασσιανός, Γαργαρώνης (46΄ Σαραντούλιας), Ι. Κασσιανός, Μαργαρώνης (46΄ Ανδριόπουλος), Δαλαβούρας, Κούντουρας, Καλογερόπουλος (46΄ Δ. Κολοτούρος), Ραυτόπουλος (55΄ Δουβης).

Προοδευτική: Παναγόπουλος, Δ. Πατσούρας, Κατσιμιτσίρης, Σαλομπεχάι, Βασιλόπουλος, Α. Πατσούρας, Κατσιμπερνάκης, Α. Φλώρος, Σάμαρης, Τσούλης, Αντωνόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος