FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού: Παραιτήθηκε από την προεδρία ο Καραμπίνης

Ημερομηνία: 08-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Γιάννης Καραμπίνης δεν συνεχίζει στην προεδρία της Νίκης Τραγανού, λόγω αυξημένων υποχρεώσεών του, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσω δήλωσής του.

Ο Γ. Καραμπίνης αναφέρει σε αυτή: «Αγαπητοί φίλοι της Νίκης Τραγανού, ανακοινώνω σήμερα την παραίτηση μου από την προεδρία του Δ.Σ. της Νίκης Τραγανού μετά από μια αθλητική σεζόν ιδιαίτερη λόγω των υγειονομικών συνθηκών αλλά και δημιουργική, αφού μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και τους φιλάθλους της Νίκης καταφέραμε μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες να βάλουμε ένα ακόμα λιθαράκι στις προσπάθειες των προηγούμενων ετών.

Θέλω να ευχαριστήσω από εδώ τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας μας που έδωσαν και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την φανέλα της Νίκης. Τον κόσμο της Νίκης Τραγανού για την σταθερή στήριξή του στην ομάδα έστω κι αν οι συνθήκες τον κράτησαν για μεγάλο διάστημα μακριά απ τις κερκίδες.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την Δημοτική Αρχή του Δήμου Πηνειού και προσωπικά τον Δήμαρχο Ανδρέα Μαρίνο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μου για την δημιουργία χωρών υγιεινής καθώς και για τον σχεδιασμό δημιουργίας Αθλητικού Κέντρου στο χώρο του γηπέδου του Τραγανού.

Σήμερα οι υποχρεώσεις μου δεν μου επιτρέπουν να ανανεώσω την παραμονή μου στην Διοίκηση της ομάδας. Όμως γνωρίζουν καλά όλοι πως θα είμαι στο πλευρό του νέου προεδρείου για να πάει η Νίκη Τραγανού ακόμα ψηλότερα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος