FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-ΠΑΟ Βάρδας 0-1: Πήρε ρεβάνς στο Κύπελλο!

Ημερομηνία: 22-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Βασίλης Μπούνας πέτυχε το νικητήριο γκολ για τον ΠΑΟΒ.

Με γκολ του Μπούνα στο 78΄, ο ΠΑΟΒ απέκλεισε τη Νίκη

Με γκολ του Βασίλη Μπούνα στο 78΄, ο ΠΑΟ Βάρδας  νίκησε 1-0 στο Τραγανό τη Νίκη, στο μεγάλο ντέρμπι της Β΄ Φάσης του Κυπέλλου Ηλείας και πήρε άτυπη ρεβάνς για την ήττα στο πρωτάθλημα, την περασμένη Κυριακή, στο ίδιο γήπεδο. Η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς, που έπαιξε με τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος, ήταν καλύτερη και έφτασε δίκαια στη νίκη-πρόκριση, απέναντι στη Νίκη που είχε  και αυτή αρκετές αλλαγές στην 11άδα, λόγω απουσιών από τιμωρίες και τραυματισμούς.

Στο  4΄ το σουτ του Ντάζου πέρασε άουτ και στο 22΄ η Νίκη απάντησε στις ευκαιρίες με τον Βατσή να πλασάρει άουτ από καλή θέση. Στο 32΄ σουτ του Μικελάτου απέκρουσε ο Λαμπρόπουλος, ακολούθησε πλασέ του Γούρμου από πλάγια θέση, κόντραρε στον Βατσή και πέρασε κόρνερ. Στο 38΄ ο Γούρμος είχε προβολή από πλάγια, άουτ και στο 43΄ το σουτ του Μικελάτου κόντραρε σε σώματα και πέρασε κόρνερ.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΒ αύξησε την πίεσή του και εν τέλει στο 78΄, ο Περικλής Πολίτης έβγαλε τη σέντρα, ο Γούρμος βρήκε τη μπάλα, αυτή έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Μπούνας με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα (0-1). Στο 80΄ ο Καλογερόπουλος προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά πλάσαρε άουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και στο 82΄ και  87΄ ο Μπούνας είχε δύο ευκαιρίες για το  0-2. Στο 90΄ ο Λαμπρόπουλος απέκρουσε πλασέ του Μικελάτου από πλεονεκτική θέση.

Στη Γ΄ Φάση ο ΠΑΟΒ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το νικητή του αγώνα Ν. Κόροιβος-Ηλειακός Λεχαινών.

 

Νίκη Τρ.: Λαμπρόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Α. Λούζι (68΄Στάτης), Γαργαρώνης, Παπαχριστόπουλος, Σκοζάι (75΄Ν. Κολοτούρος), Βατσής, Καλογερόπουλος, Γεωργιόπουλος, Ζαχαρής (68΄Δ. Κολοτούρος).

ΠΑΟ Βάρδας: Δημόπουλος, Λιόσης, Αγουρίδης, Δ. Νικολόπουλος, Ντάζος (70΄Σιδέρης), Μπούνας, Γ. Πολίτης, Ζέλιος (46΄ Π. Πολίτης), Θ. Νικολόπουλος, Μικελάτος, Γούρμος (83΄Ξύδης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος