FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-Ολυμπιακός Σαβαλίων 1-1: Μοιρασιά με… φωνές για τη διαιτησία

Ημερομηνία: 02-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Νίκη Τραγανού και Ολυμπιακός Σαβαλίων έμειναν στο 1-1 χθες στο Τραγανό, με τις δύο ομάδες να εκφράζουν αμφότερες  έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Παυλόπουλου!  Το α΄ ημίχρονο είχε λίγες φάσεις, μεταξύ αυτών μια σέντρα-σουτ του Γεωργιόπουλου που δεν πρόλαβε ο  Τσαντίλης. Όλα λοιπόν έγιναν στην επανάληψη. Ο Θανάσης Αντωνόπουλος στο 49΄ με απευθείας φάουλ έκανε το 0-1 για τον Ολυμπιακό. Στο 60΄ η Νίκη, που αγωνίστηκε χωρίς Βουρτσάνη, Καλογερόπουλο (τιμωρημένοι) και τον Σαραντούλια (τραυματίας), ζήτησε ορθά πέναλτι σε χέρι του Μπουγονικολού μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Παυλόπουλο να λέει «παίζετε» και στο 70΄ ο Γεωργιόπουλος  κέρδισε πέναλτι  από τον Χοτζάι (το αμφισβήτησε ο Ολυμπιακός), που εκτέλεσε εύστοχα ο Νίκος Κολοτούρος (1-1). Στο 88΄ ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι σε σουτ του Αβραμόπουλου που κόντραρε και σε σώμα αμυνόμενου.

Νωρίτερα, στο 75΄ αποβλήθηκε ο Χοτζάι με δεύτερη κίτρινη, με τον Ολυμπιακό να φωνάζει και για τις δύο κάρτες στον παίκτη του (η πρώτη ήταν στο πέναλτι) και στο 90΄ ο Βατσής με απευθείας κόκκινη για έντονη διαμαρτυρία προς τον διαιτητή και επειδή τον έσπρωξε όπως γράφει στο φύλλο αγώνα, με τη Νίκη να αμφισβητεί εντόνως τα γραφόμενα του διαιτητή στο φ.α.! Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων είδε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε και ο Σαββανίδης για καθυστέρηση, όπως έγραψε ο διαιτητής, με τον Ολυμπιακό να μη συμφωνεί ούτε με αυτή την κάρτα!

Νίκη Τραγανού: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Τσαντίλης, Γαργαρώνης, Κωστόπουλος, Ι. Κασσιανός (72΄ Παπαβασιλείου), Βατσής, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Ν. Κολοτούρος.

Ολυμπιακός Σ.: Κουτσαβίτης, Μπουγονικολός, Μ. Μαρκόπουλος, Ρούνης (72΄ Γεωργίου), Χοτζάι, Χ. Μαρκόπουλος, Κολτσίδας, Αβραμόπουλος, Αντωνόπουλος (90΄ Α. Τσακοπιάκος), Σταυρούλιας (85΄ Παρασκευόπουλος), Λαμπρόπουλος (66΄ Σαββανίδης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος