FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-Ολυμπιάδα 2-0: Συνέχισε την ανοδική της πορεία

Ημερομηνία: 11-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού με το άστρο του 17χρονου Παπαβασιλείου (φωτό) να λάμπει ξανά, νίκησε 2-0 την Ολυμπιάδα Γουμέρου το Σάββατο στο Τραγανό και αρχίζει να βρίσκει τον καλό της εαυτό στο πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας σταδιακά ψηλά στη βαθμολογία (είναι 5 ματς αήττητη). Αντίθετα, η Ολυμπιάδα, γνώρισε τρίτη σερί ήττα, έχοντας όμως δύσκολο πρόγραμμα.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Παπαβασιλείου με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 και στο 28΄ ο Καλογερόπουλος κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Λευτέρης Βατσής. Νωρίτερα, στο 20΄, η Ολυμπιάδα είχε φτάσει κοντά στην ισοφάριση, όταν από κόρνερ ο Στροφύλλας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Κωνσταντόπουλος είχε νέα κεφαλιά άουτ. Στο 44΄, από λάθος της Νίκης, ο Καλαντζής  πλάσαρε άουτ.

Στην επανάληψη, στο 53΄ το σουτ του Νίκου Κολοτούρου, μπλόκαρε ο Μπουμπουνάς και στο 66΄ κεφαλιά του Κύτταρη πέρασε άουτ. Στο 71΄ ο Ροδόπουλος είχε κεφαλιά που μπλόκαρε ο Αντωνόπουλος. Τέλος, στο 76΄ από σουτ του Στροφύλλα μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και ο Αντωνόπουλος απέκρουσε πάνω στη γραμμή.

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Σαραντούλιας (81΄ λ.τρ. Γεωργιόπουλος), Γαργαρώνης, Βουρτσάνης, Παπαβασιλείου (70΄ Ι. Κασσιανός), Βατσής (46΄ Δ. Κασσιανός), Δ. Κολοτούρος, Καλογερόπουλος, Ν. Κολοτούρος (90΄ Δρυμώνας).

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Τσίμπρης (83΄ Κουσκουλιάνος), Χρυσαειδής (46΄ Ν. Γεωργίου), Κύτταρης, Μπίρμπας, Φωτακόπουλος, Διαμαντάκος (46΄ Ν. Ροδόπουλος), Καλαντζής (46΄ λ.τρ. Αγγελόπουλος), Στροφύλλας, Νικολόπουλος, Κωνσταντόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος