FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-Φοίβος Κρεμαστής 2-0: Έκανε το καθήκον της

Ημερομηνία: 25-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ξανά πάνω από τη ζώνη η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου

 

H Νίκη έκανε το καθήκον της χθες κόντρα στον ήδη υποβιβασμένο Φοίβο Κρεμαστής, στο γήπεδο του Τραγανού. Κέρδισε 2-0, ανέβηκε ξανά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη μετά την ήττα του Αχαρναϊκού και συνεχίζει να ελπίζει βάσιμα σε παραμονή στη Γ΄ Εθνική.

Η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου είχε την εδαφική υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε δοκάρι με τον Βατσή στις αρχές του παιχνιδιού και σκόραρε εν τέλει δύο φορές στο β΄ ημίχρονο, φτάνοντας στο πολυπόθητο τρίποντο.

Στο 8′ ο Δ. Κολοτούρος έστρωσε στον Βατσή, αυτός μπήκε στην περιοχή έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και πέρασε άουτ. Στο 13΄ο Φοίβος απάντησε στις ευκαιρίες, όταν σε αντεπίθεση ο Κουδούνης βρέθηκε σε θέση για γκολ αλλά πλάσαρε άουτ. Στο 34′ ο Δημήτρης Κολοτούρος σούταρε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 39΄ λίγο έλειψε να γίνει το 0-1. Ο Γαργαρώνης έκανε λάθος γύρισμα, έκλεψε ο Πατσιλης, έστρωσε στον Κουδούνη ο οποίος αμαρκάριστος έκανε το πλασέ στην κίνηση άουτ.

Στην επανάληψη, η Νίκη μπήκε πιο αποφασισμένη και στο 62΄ έγινε το 1-0. Ύστερα από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή, ο Δερμιτζάκης κατέβασε τη μπάλα με το στήθος, προσποιήθηκε και εν συνεχεία σούταρε στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 75΄ οι «μπλε» σφράγισαν τη νίκη τους. Ο Σωτηρόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Παπαχριστόπουλος με κεφαλιά σημείωσε το 2-0.

Κορυφαίοι από τη Νίκη οι Δερμιτζάκης, Παπαχριστόπουλος και πολύ καλοί οι  Δ. Κολοτούρος, Σωτηρόπουλος.

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Παπαχριστόπουλος Γαργαρώνης, Κυριάζος (66′ Α. Λούζι), Δερμιτζάκης, Βατσής (61΄ Σκοζάι), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, (83΄ Καλογερόπουλος), Σωτηρόπουλος (87΄ Ρ. Λούζι).

Φοίβος: Γιαννούλης, Κουδούνης (74΄ Τερζίου), Ταφάνι, Παπασταμάτης, Παϊζάνος, Μαντίκος, Γάργαλης, Πατσίλης, Μπανουσάι (82′ Τζανέ), Αρετόγλου, Τζελάι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος