FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού: Ενίσχυση με Ψυχογιό και Κούντουρα

Ημερομηνία: 11-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Σε δύο καλές μεταγραφές προχώρησε η Νίκη Τραγανού, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α1 PLAYSPORTS. Η πρώτη είναι ο έμπειρος τερματοφύλακας Χρήστος Ψυχογιός, που είναι η τρίτη θητεία του στη Νίκη Τραγανού (έχει παίξει συνολικά τρία χρόνια, 2+1) και ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν στον Αίαντα Γαστούνης. Η δεύτερη προσθήκη είναι ο 27χρονος σέντερ-φορ Χρήστος Κούντουρας, που έπαιζε φέτος στην Δόξα Ν. Μανωλάδας, ενώ επιστρέφει στη Νίκη Τραγανού ύστερα από 11 μήνες καθώς είχε παίξει στους «μπλε» την περσινή σεζόν, μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, που ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος (στη συνέχεια πήγε στον Εθνικό Γερακίου).

Η ομάδα του Στράτου Καλογεράκου, θα κάνει άλλες δύο μεταγραφές, μία για την άμυνα και μία για την μεσαία γραμμή, ώστε να ενισχυθεί και να απομακρυνθεί από τις θέσεις των πλέι-άουτ, όπου βρίσκεται την δεδομένη χρονική στιγμή.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο η Νίκη θα πάρει άκοπα τους τρεις βαθμούς με τον Κένταυρο Σωστίου και το επόμενο παιχνίδι της είναι με τον ΠΑΟ Βάρδας το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στο Τραγανό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος