FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-Διαγόρας Βρ. 1-3 : Καλή εμφάνιση κόντρα σε ομάδα ανώτερης κατηγορίας

Ημερομηνία: 07-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Η Νίκη Τραγανού, κόντρα σε αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας, τον Διαγόρα Βραχνεΐκων της Γ΄ Εθνικής, ηττήθηκε χθες εντός έδρας με 3-1 σε φιλικό παιχνίδι, πραγματοποίησε όμως καλή εμφάνιση στο α΄ μέρος.

Η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη προηγήθηκε στο 11ο λεπτό με κεφαλιά του Γαργαρώνη από εκτέλεση κόρνερ του Χ. Κολοτούρου. Η φάση ξεκίνησε από σουτ του Μάζη που κόντραρε σε αμυνόμενο, η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ. Στο α΄ μέρος, οι «μπλε» στάθηκαν καλά και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, κρατώντας το 1-0.

Ο Διαγόρας πιο έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης ως ομάδα της Γ΄ Εθνικής που σε λίγες μέρες ξεκινά το πρωτάθλημα, έκανε την ανατροπή στο β΄ ημίχρονο. Σε διάστημα έξι λεπτών σκόραρε δύο φορές, στο 54΄ με τον Καϊμακά και στο 60΄ με τον Θ. Βλασσόπουλο.

Η Νίκη είχε καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Καλογερόπουλο στο 68΄ όταν συνεργάστηκε ωραία με τον Γεωργιόπουλο και σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά απέκρουσε ο γκολκίπερ του Διαγόρα. Λίγα λεπτά μετά, στο 72΄ έγινε το 1-3, ξανά με τον Θ. Βλασσόπουλο.
Η Νίκη Τραγανού παρατάχθηκε χωρίς τους τραυματίες Βουρτσάνη και Στάθη Κολοτούρο. Επόμενο φιλικό για την ομάδα του Αλέξη Γαλάνη, το Σάββατο με τον Πέλοπα Πύργου στο Ενωσιακό της Σπιάντζας.

Νίκη Τραγανού: Μικελόπουλος, Χ. Κολοτούρος, Κ. Κολοτούρος, Δ. Κασσιανός, Γαργαρώνης, Ι. Κασσιανός, Νικολόπουλος, Μάζης, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Καλογερόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Σαραντούλιας, Μαργαρώνης, Κονταλής, Κουντούρας, Δουβής, Τσέλα.

Φωτό: Κώστας Τσιχλιάς


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος