FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-Δάφνη 4-2: Εύστοχη στο β΄ ημίχρονο!

Ημερομηνία: 06-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη επικράτησε 4-2 της Δάφνης το απόγευμα του Σαββάτου στο Τραγανό, αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας νίκη της κι έφτασε τους 7 βαθμούς, με την Δάφνη να μένει στους 4. Μετά από ένα στείρο α΄ ημίχρονο, με τον Τάσο Γελαδά να κάνει μεγάλες αποκρούσεις και να κρατά ανέπαφη την εστία του, η Νίκη πέτυχε 4 γκολ σε 9 λεπτά (!), από το 51΄ μέχρι το 60΄ κι έφτασε στο 4-0 με σκόρερς τους Νικολόπουλο (πέτυχε τα δύο πρώτα), Γεωργιόπουλο και τον Μάζη, που ένα λεπτό πριν είχε περάσει στο ματς. Η Δάφνη μείωσε με τον Κωστόπουλο στο 68΄ και τον Χαντζή με πέναλτι στο 75΄, σε μια φάση όπου, όπως ισχυρίζονται οι άνθρωποι της Νίκης, δεν υπάρχει ανατροπή του Χαντζή από τον Μικελόπουλο. Στο 86΄ η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γιάννη Κασσιανού με δεύτερη κίτρινη για τράβηγμα φανέλας.

Νίκη: Μικελόπουλος, Κ.Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Δ. Κασσιανός, Γαργαρώνης, Ι. Κασσιανός, Νικολόπουλος (86΄ Δούζας), Καλογερόπουλος (89΄ Σαραντούλιας), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (86΄ Κονταλής), Μαργαρώνης (59΄ Μάζης).

Δάφνη: Γελαδάς, Περικλέους, Χαντζής, Κορκός, Παναγόπουλος (17΄ λ.τρ. Μετσάι), Δρακόπουλος (31΄ λ.τρ. Βαρβαρέσος), Πετρόπουλος (62΄ Καπατσούλιας), Φριντζήλας (62΄ Τσαγρής), Κακολύρης, Κωστόπουλος, Παπαδόπουλος (46΄ Βασιλείου).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος