FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού: Αποφασισμένη να παλέψει μέχρι τέλους

Ημερομηνία: 30-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού απέσπασε πολύτιμο βαθμό στο Αίγιο κόντρα σε μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με αυτή και στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί ικανοποίηση για το αποτέλεσμα. Οι «μπλε», υπό τις οδηγίες πλέον του Ηλία Φωτόπουλου, είναι στο +3 από Αχαρναϊκό και Πανμοβριακό  και θα παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή στη Γ΄ Εθνική. Το πρόγραμμά τους μπορεί να μην είναι εύκολο  (Ιάλυσος, Διαγόρας Ρόδου, Φοίβος, Πανμοβριακός εντός και Θύελλα Ραφήνας, ΠΑΟ Βάρδας, Αχαρναϊκός, Διαγόρας Βραχνεΐκων και Πανηλειακός εκτός) αλλά όλοι στο σύλλογο φέρονται αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να επιτευχθεί ο στόχος. Το μεσημέρι της Κυριακής (στη 1μ.μ.), η Νίκη θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο Ιάλυσο.

Ακασού και Ανδριόπουλος

Κατά τα άλλα, αποχώρησε και επίσημα πλέον ο Ζαν Ακασού, ο οποίος μεταγράφηκε στη Στυλίδα. Έτσι, έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο των δυο ξένων για τη Νίκη Τραγανού, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα είχε αποχωρήσει και ο Κάρλος Σο (έχει πάει στον ΠΑΣ Κόρινθος). Επιπλέον, παραχωρήθηκε δανεικός στη Δάφνη ως το τέλος της σεζόν ο 17χρονος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Ανδριόπουλος, ένα από τα πιο εξελίξιμα ταλέντα που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια από την Ακαδημία της Νίκης Τραγανού. Ο σύλλογος του εύχεται επιτυχίες στη νέα του ομάδα και καλή επιστροφή στη Νίκη Τραγανού.

Τέλος, την πρωτοχρονιάτικη πίτα της κόβει σήμερα η Νίκη Τραγανού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7μ.μ. στο Δημαρχείο Τραγανού και αφορά όλα τα τμήματα του συλλόγου, ανδρική, γυναικεία ομάδα και Ακαδημία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος