FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού: Ανανέωσαν άλλα δύο βασικά στελέχη, Μαργαρώνης και Γ. Κασσιανός

Ημερομηνία: 18-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σε άλλες δύο ανανεώσεις βασικών παικτών προχώρησε η Νίκη Τραγανού. Ο λόγος για τον 33χρονο αριστερό μπακ-χαφ Σπύρο Μαργαρώνη, που χρόνια τώρα αποτελεί σταθερή αξία στη θέση που καλύπτει και τον 22χρονο μεσοαμυντικό, Γιάννη Κασσιανό, που… έβγαλε μάτια με τις εμφανίσεις του κατά τις 6 αγωνιστικές που έγιναν στο προηγούμενο πρωτάθλημα της Α1 και αποτελεί το παρόν και το μέλλον της Νίκης Τραγανού.

Η ανακοίνωση της Νίκης για Μαργαρώνη: «Ανανέωσε και συνεχίζει με τα χρώματα της Νίκης Τραγανού ο Σπύρος Μαργαρώνης. Ο έμπειρος αριστεροπόδαρος μέσος αναμένεται να προσθέσει ποιότητα και ταχύτητα στα άκρα της ομάδας μας, κουβαλώντας μεγάλη εμπειρία από τις συμμετοχές του σε εθνικές κατηγορίες, εντός και εκτός Ηλείας. Σπύρο σου ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Η ανακοίνωση για τον Γιάννη Κασσιανό: «Υπήρξε η αποκάλυψη της Νίκης Τραγανού στις λίγες περσινές αγωνιστικές και πλέον λογίζεται ως τα βασικά γρανάζια στην μηχανή της ομάδας μας, ο νεαρός Γιάννης Κασσιανός, γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της ομάδας μας, θα συνεχίσει και φέτος με τα χρώματα της Νίκης Τραγανού, προσθέτοντας απίστευτα τρεξίματα και δύναμη στον χώρο του κέντρου. Γιάννη, σου ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος