FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-Αλφειός 3-0: Συνεχίζει ακάθεκτη…

Ημερομηνία: 05-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού έδωσε συνέχεια στο καλό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας, καθώς επικράτησε και του Αλφειού με 3-0, έχοντας ξανά πρωταγωνιστή τον Φώτη Καλογερόπουλο, που πέτυχε δύο γκολ.

Στο 7’ ο Δ. Κολοτούρος σούταρε και ο Βυθούλκας μπλόκαρε. Στο 30’ ο Δ. Νικολόπουλος, από πλευράς Αλφειού έστειλε την μπάλα άουτ με απευθείας φάουλ και στο 40’ ο γκολκίπερ του Αλφειού είπε ξανά «όχι» σε σουτ του Γεωργιόπουλου μετά από πάσα του Παναγόπουλου. Στο 45΄ ο Γεωργιόπουλος πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων και το 0-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Νίκη έγινε πιο πιεστική και στο 47’ ο Παναγόπουλος σούταρε άουτ. Ώσπου στο 55’ η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη άνοιξε το σκορ όταν Θανάσης και Φώτης Καλογερόπουλος συνδυάστηκαν και ο δεύτερος με πλασέ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 1-0. Στο 58’ ο Αλφειός κέρδισε έμμεσο μέσα στην περιοχή, ο Δ. Νικολόπουλος πάσαρε στον Τσαντίλη, ο οποίος όμως σούταρε πάνω στα σώματα. Στο 65΄ ο Παναγόπουλος από καλή θέση σούταρε ψηλά, ενώ στο 70’ ο Καλογερόπουλος εκτέλεσε φάουλ και η κεφαλιά του Κωστόπουλου δεν βρήκε στόχο. Η Νίκη έφτασε στο 2-0 στο 72’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Χ. Κολοτούρου, ο Φώτης Καλογερόπουλος με κεφαλιά  έγραψε το 2-0. Οι «μπλε» στο 90’ διαμόρφωσαν το τελικό 3-0 με τον Δ. Κολοτούρο από κοντά έπειτα από μπαλιά του Μαργαρώνη.

Nίκη: Ψυχογιός, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Σαραντούλιας (46’ Κωστόπουλος), Γαργαρώνης, Ι. Κασσιανός, Φ. Καλογερόπουλος (90’ Στ. Κολοτούρος), Παναγόπουλος (77’ Βουρτσάνης), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (90’ Κούντουρας), Καλογερόπουλος Θ. (86’ Μαργαρώνης).

Αλφειός: Βυθούλκας, Πρίφτης (72’ Π. Νικολόπουλος), Δρογγίτης (32’ λ.τρ. Ν.  Νικολόπουλος), Τσαντίλης, Μανέτας, Τεκερλέκης, Νικολόπουλος Δ., Αβραμόπουλος, Αγριδιώτης (54΄ Λιαρόπουλος), Πεσκελίδης, Ραυτόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος