FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού/Γυναίκες: To πρόγραμμα στη Β΄ Εθνική – Την Κυριακή στις 2μ.μ. το φιλικό με τον Παναθηναϊκό

Ημερομηνία: 17-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

 

Πραγματοποιήθηκαν χθες στα γραφεία της Ε.Π.Ο. οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου Γυναικών της Α΄ και Β΄ κατηγορίας. Στην Β΄ Κατηγορία συμμετέχει, ως γνωστόν και η Νίκη Τραγανού, στην παρθενική της συμμετοχή στην εν λόγω κατηγορία. Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιόπουλου είναι στον 2ο Όμιλο μαζί με τις Αμαζόνες Κορινθίας, τον Ατρόμητο Ζαρουχλεΐκων, τη Δόξα Πηγαδακίων, τον Εθνικό Καλαμάτας, τον Ίκαρο Πετρωτού, τις Νέες Ατρομήτου 2018 και τον Πήγασο Θριασίου.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στις 10 Οκτωβρίου, η Νίκη Τραγανού θα υποδεχτεί τον Εθνικό Καλαμάτας. Τις υπόλοιπες αγωνιστικές το πρόγραμμα έχει ως εξής: Νέες Ατρομήτου-Νίκη Τραγανού, Δόξα Πηγαδακίων-Νίκη, Νίκη-Ίκαρος Πετρωτού, Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων-Νίκη, Νίκη-Πήγασος Θριασίου και Νίκη-Αμαζόνες Κορινθίας.

Στόχος της Νίκης Τραγανού είναι η παραμονή και μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία, ενώ δεν θα έχει φέτος την αρχισκόρερ Γεωργία Δεσπολλάρη, που ξεκινά τις σπουδές της στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών.

Θυμίζουμε πως η ηλειακή ομάδα την Κυριακή θα δώσει ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με την γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού, στις 2μ.μ., στο γήπεδο Τραγανού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος