FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τρ.-Ολυμπιακός Σαβ. 2-0: Ανεβαίνει το Τραγανό

Ημερομηνία: 23-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού νίκησε χθες 2-0 τον Ολυμπιακό Σαβαλίων και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας στον 2ο Όμιλο της A1 Κατηγορίας, ένα βαθμό πίσω από τον Αστέρα Αμαλιάδας, ενώ ισοβαθμεί εκεί με τον Ολυμπιακό. Οι «μπλε» στο 15΄ είχαν χαμένο τετ-α-τετ με τον Νικολόπουλο και στο 24΄ άνοιξαν το σκορ με τον Γεωργιόπουλο ύστερα από ασίστ του Καλογερόπουλου. Ο Ολυμπιακός στο 35΄ είχε καλή φάση να ισοφαρίσει με τον Μηλαδόπουλο, αλλά ο Μικελόπουλος απέκρουσε με τα πόδια. Στο β΄ μέρος και συγκεκριμένα στο 64΄ ο Καλογερόπουλος με ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το 2-0 και ουσιαστικά κλείδωσε το τρίποντο για την ομάδα του. Ο Ολυμπιακός, που σε άλλο ένα ματς στάθηκε καλά, είχε δοκάρι με τον Ρ. Μπατζαλή στο 70΄.

Νίκη Τρ.: Μικελόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Δ. Κασσιανός, Γαργαρώνης, Κουντουρας, Νικολόπουλος (87’ Δουβής), Καλογερόπουλος, Δ. Κολοτούρος (88’ Σαραντούλιας), Γεωργιόπουλος, Μαργαρώνης (68’ Μάζης)

Ολυμπιακός Σαβ.: Πλατής, Βλασσόπουλος, Τσακοπιάκος (30’ λ.τρ. Σαββανίδης), Β. Παναγιωτόπουλος (89’ Κουμουκέλης), Λιούρης, Ρούνης (89’ Πρίφτι), Θ. Παναγιωτόπουλος (70’ Μαγκαφάς), Αβραμόπουλος (89’ Γ. Μπατζαλής), Μηλαδόπουλος, Μίχα, Ρ. Μπατζαλής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος