FOLLOW US: facebook twitter

Νέος πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού ο Χάρης Μικελόπουλος

Ημερομηνία: 18-11-2019 | Συντάκτης:

Νέος πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου, ανέλαβε- μετά την παραίτηση του μουσικοσυνθέτη Ηλία Ανδριόπουλου λόγω καλλιτεχνικών υποχρεώσεων-  ο διακοσμητής Χάρης Μικελόπουλος, ο οποίος ψηφίστηκε ομόφωνα κατόπιν πρότασης του Δημάρχου Τάκη Αντωνακόπουλου απ’ όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Μικελόπουλος, είχε οριστεί μέλος του ΔΟΠΠ κατά τη συγκρότηση του Διοικητικού του Συμβουλίου, προτεινόμενος για τη θέση από τον Στάθη Καννή με την παράταξη του οποίου συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές. Η παρουσία του, οι ιδέες του και η δράση που ανέπτυξε στο λίγο αυτό διάστημα ως μέλος του ΔΟΠΠ, αναγνωρίστηκε από το Δήμαρχο Πύργου αλλά και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, κρίνοντας πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να αναλάβει τη σημαντική θέση του προέδρου.

Ο κ. Μικελόπουλος μετά την εκλογή, με δήλωση του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου για την τιμητική πρόταση να αναλάβει την προεδρία του ΔΟΠΠ καθώς και τους επικεφαλής των παρατάξεων και τους δημοτικούς συμβούλους που αποδέχτηκαν ομόφωνα την πρόταση αυτή. «Καταρχάς να πω ότι ο συμπατριώτης μας μουσικοσυνθέτης κ. Ηλίας Ανδριόπουλος θα είναι πάντα κοντά μας και αρωγός σε θέματα πολιτισμού του δήμου μας και η βοήθειά του είναι πολύτιμη. Θα είμαστε πάντα σε επικοινωνία για οτιδήποτε χρειαστούμε. Το ΔΣ του ΔΟΠΠ συνεχίζει το έργο  που ξεκίνησε μόλις πριν λίγο καιρό έχοντας την στήριξη της Αντιπροέδρου κ. Αγγελικής Ζάγκλαρη καθώς και των μελών του. Σχεδιάζουμε και προγραμματίζουμε ένα πλήρες πρόγραμμα ειδικά για την περίοδο των Χριστουγέννων καθώς και για την νέα χρονιά με γνώμονα τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Ο πολιτισμός είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή μιας πόλης και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ως προς αυτό».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος