FOLLOW US: facebook twitter

Νέος πρόεδρος στο Λιμενικό Ταμείο Πύργου ο Κώστας Καραγιάννης

Ημερομηνία: 07-10-2021 | Συντάκτης:

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Διευρύνουμε τη βάση των συνεργασιών μας»


Νέος πρόεδρος στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου αναλαμβάνει σύμφωνα με τη δημοτική αρχή ο Κώστας Καραγιάννης, ενώ στο διοικητικό συμβούλιο προστίθεται και ο πρόεδρος της ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ Βασίλης Σειντής. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Ο Δήμαρχος Πύργου και πρόεδρος μέχρι σήμερα του ΔΛΤ Πύργου, συναντήθηκε με τους κ.κ. Κ. Καραγιάννη και Β. Σειντή στο γραφείο του, όπου και συζήτησαν εκτενώς θέματα που αφορούν στο λιμάνι του Κατακόλου αλλά και γενικότερα αυτοδιοικητικά ζητήματα.

«Συνεχίζουμε, διευρύνοντας τη βάση συνεργασίας με πρόσωπα τα οποία έχουν επιδείξει δυναμισμό κι όρεξη για δουλειά και με νέους ανθρώπους» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο δήμαρχος Πύργου. «Η εμπειρία που έχουμε, και ιδιαίτερα η προσωπική μου, κατατίθεται σε όλα τα νομικά πρόσωπα. Γι’ αυτό και έχω επιλέξει πλέον να είμαι μέλος στις διοικήσεις όλων των νομικών προσώπων. Είμαι ήδη στο Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Ερυμάνθου – όπου ήδη ξεκινήσαμε τη διερεύνηση των ζημιών και της λειτουργίας του έργου με τη βοήθεια πραγματογνωμόνων – θα παραμείνω ως μέλος στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και βεβαίως εκκρεμεί η συμμετοχή μου και στη ΔΕΥΑΠ» καταλήγει ο κ. Αντωνακόπουλος.

Όπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου ο δήμος Πύργου, «ο κ. Καραγιάννης έχει μια μακρά πορεία σε διοικητικές θέσεις. Έχει υπηρετήσει δύο θητείες στη Διοικούσα Επιτροπή του ΕΒΕ Ηλείας έχοντας την αμέριστη εμπιστοσύνη του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής που τον τίμησε με την ψήφο του. Δραστήριος και ανήσυχο πνεύμα, δεν σταμάτησε ποτέ την ενασχόλησή του με τα κοινά, καθώς έχει θέσει υποψηφιότητα τόσο σε εθνικές εκλογές με μεγάλο κόμμα, όσο και στις αυτοδιοικητικές εκλογές, πετυχαίνοντας μια πολύ καλή παρουσία. Η παρουσία τόσο του κ. Καραγιάννη όσο και του κ. Σεϊντή στο νέο Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ.Π. δημιουργεί μια ισχυρή ομάδα «κρούσης», σε μια εποχή που το λιμάνι του Κατακόλου είναι έτοιμο να ανταπεξέλθει στις νέες προκλήσεις».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος