FOLLOW US: facebook twitter

Νέος διοικητής στο Γ.Ν. Ηλείας ο Κώστας Διαμαντόπουλος

Ημερομηνία: 16-06-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

diamantopoulos-kostas

Η τυπική επιβεβαίωση με την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ απομένει σύμφωνα με πληροφορίες για να επισημοποιηθεί η τοποθέτηση του γραμματέα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας, Κώστα Διαμαντόπουλου στη θέση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας.

Αν και αρχικά είχαν υπάρξει σενάρια και υποψηφιότητά του για τη νοσηλευτική μονάδα Αμαλιάδας, δηλαδή ως υποδιοικητής του Γ.Ν. Ηλείας, τελικά φαίνεται πως επιλέγει για τη θέση του διοικητή.

Ο κ. Διαμαντόπουλος είναι Ηλείος και υγειονομικός, γνωρίζει καλά τα προβλήματα της Υγείας στο νομό και πέρα από τη θέση του στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ηλείας, είναι μέλος της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης ΕΟΟ. Έχει σπουδάσει οδοντιατρική στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επίσης, Διοίκηση Μονάδων Υγείας στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και Διαχείριση Αποθεμάτων Προμηθειών στις Μονάδες Υγείας στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Ο 43χρονος νέος διοικητής απομένει να ανακοινωθεί επισήμως και να σηκώσει μανίκια για να πιάσει δουλειά, ώστε να διεκδικήσει το καλύτερο για τον τομέα της Υγείας στην Ηλεία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος