FOLLOW US: facebook twitter

Νέοι στόχοι και δράσεις για το 2019: Με πολλές ευχές έκοψε την πίτα του ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος «Η Ωλένη»

Ημερομηνία: 09-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με πολλές ευχές για το 2019, έκοψε ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος «Η ΩΛΕΝΗ» μαζί με τα μέλη του και τα χορευτικά του τμήματα, στο χώρο που φιλοξενείται η Λαογραφική του έκθεση,  με μια πολύ ωραία παράσταση για τα παιδιά με… μαγικά κόλπα από ταχυδακτυλουργό που διασκέδασε τα πιτσιρίκια. Τα παιδιά απόλαυσαν την παράσταση και γεύτηκαν την βασιλόπιτα και τις λιχουδιές που είχε ετοιμάσει ο Σύλλογος, μαζί με τους γονείς τους και πολλούς κατοίκους του χωριού.

Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του χωριού και έκοψαν παρουσία όλων των μελών και κατοίκων της Ώλενας, η πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. Το τυχερό φλουρί έπεσε στο κομμάτι του Συλλόγου και η πρόεδρος Αγγελική Δημητρακάκη ευχήθηκε σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, θέτοντας και νέους στόχους για τον Πολιτιστικό Σύλλογο το 2019 που συνεχίζει δυνατά τις πολυετείς πολιτιστικές και άλλες δραστηριότητές του καθώς φέτος συμπληρώνει τα 10 χρόνια από την ίδρυση του. Μάλιστα ευχαρίστησε θερμά όλους όσους στήριξαν και συμπαραστάθηκαν στο έργο του Συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια, έμμεσα, άμεσα, ηθικά και υλικά. Μάλιστα οι δημιουργικές στιγμές του Συλλόγου έχουν καταγραφεί και στο νέο τους ημερολόγιο για το 2019 με τίτλο «10 χρόνια-  Στιγμές και Εικόνες». Άλλωστε το 2018 έφυγε αισιόδοξα και νικηφόρα θα λέγαμε για τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Η ΩΛΕΝΗ καθώς στα τέλη Νομέβρη ο δήμαρχος υπέγραψε τα συμβόλαια μεταβίβασης του ακινήτου στην Τ.Κ Ωλένης που θα χρησιμοποιηθεί ως Πολιτιστικό Κέντρο και που ήταν ένα όνειρο ετών που γίνεται πραγματικότητα και για το οποίο μάλιστα ο Σύλλογος και όλοι οι κάτοικοι του χωριού μαζί με τον πρόεδρο της Τ.Κ, έδωσαν μεγάλο αγώνα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος