FOLLOW US: facebook twitter

Νέο θανατηφόρο τροχαίο χθες στην Πατρών-Πύργου – Το θύμα χτυπήθηκε από αυτοκίνητο που τον εγκατέλειψε αβοήθητο!

Ημερομηνία: 03-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

42χρονος από την Κ. Αχαία, είναι το θύμα του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος του Γομοστού, στο ρεύμα προς Πύργο λίγα μέτρα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ραφαήλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η ταυτότητα του άργησε να γίνει γνωστή, καθώς δεν έφερε κανένα προσωπικό έγγραφο. Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο Πατρών προκειμένου να γίνει νεκροψία – νεκροτομή, αλλά και δακτυλοσκόπηση ώστε να γίνει η ταυτοποίηση του. Τον άτυχο άνδρα, εντόπισε διερχόμενος οδηγός στη μέση του δρόμου, ο οποίος και ειδοποίησε τις αρχές. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το θύμα που κινείτο πεζό εκσφενδονίστηκε σε μεγάλη απόσταση από το όχημα που τον χτύπησε.

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο συνέβη σήμερα τα ξημερώματα, στο 26ο χιλιόμετρο της  Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Γομοστού, κατά το οποίο, άγνωστο άτομο, οδηγώντας όχημα, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα πεζό άνδρα και εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος, ενώ διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου οχήματος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος