FOLLOW US: facebook twitter

Νέο προϊόν από την βραβευμένη Aroma Farms!

Ημερομηνία: 14-08-2020 | Συντάκτης:
Φακελάκια Βιολογικού τσαγιού με Μέντα και Χαμομήλι

Η Aroma Farms, η εταιρία στο Σμίλα Αρχαίας Ολυμπίας, που καλλιεργεί, επεξεργάζεται και συσκευάζει πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της με τα μοναδικά σε ποιότητα αρωματικά φυτά της, και μόλις πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε στην αγορά το καινούριο της προϊόν. Τα εμβαπτιζόμενα φακελάκια τσαγιού για δυο από τα βότανα που καλλιεργεί, την Μέντα και το Χαμομήλι! Προϊόντα βιολογικά που έρχονται να προστεθούν στα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά που καλλιεργεί όπως :Ρίγανη, δεντρολίβανο, μέντα, λουϊζα, μελισσόχορτο, ελληνικό φασκόμηλο, δάφνη, θυμάρι, χαμομήλι, τσάι του βουνού, δαμάσκηνο τριαντάφυλλο, θρούμπι, καλέντουλα και εχινάκεια αλλα και στα αιθέρια έλαια (Αιθέριο έλαιο ρίγανης, αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου, αιθέριο έλαιο θρούμπι, αιθέριο έλαιο φασκόμηλου, καλεντουλέλαιο, δαφνέλαιο και βαλσαμέλαιο).

Η καλλιέργεια των βοτάνων στην Aroma Farms γίνεται χωρίς την χρήση βαρέων μηχανημάτων και η συγκομιδή γίνεται με το χέρι εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη δυνατή ποιότητα καθώς ο πρώτος έλεγχος γίνεται στο χωράφι κατά τη συλλογή των βοτάνων. Μάλιστα, χρησιμοποιούν ένα συγκεκριμένο είδος από το κάθε φυτό που καλλιεργούν και έτσι κρατούν σταθερή την ποιότητα των προϊόντων τους.

Επίσης, συνεργάζονται με διάφορα πανεπιστημιακά και άλλα ιδρύματα όπως η Φαρμακευτική Αθηνών και Πάτρας, το Γεωπονικό Αθήνας, τον ΕΛΓΟ Δήμητρα και άλλα, έτσι ώστε να διατηρούν πάντα υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και σταθερή ποιότητα στα προϊόντα τους.

Διεθνή βραβεία για τα προϊόντα της

Η Aroma Farms έχει βραβευθεί στον διεθνή διαγωνισμό τυφλής γευσιγνωσίας Great Taste Awards για την Ρίγανη, το Τριαντάφυλλο, την Μέντα, την Λουΐζα, το Χαμομήλι, το Θρούμπι και το Τσάι Βουνού μας ενώ το 2016 κέρδισε στον παγκοσμίου φήμης διαγωνισμό τυφλής γευσιγνωσίας Great Taste Awards που γίνεται κάθε χρόνο στη Βρετανία, 3 χρυσά αστέρια για την υπέροχη Λουίζα και 2 χρυσά αστέρια για την εξαιρετική ρίγανη. Μετά από δεύτερο γύρο στον διαγωνισμό, ο οποίος κρίθηκε από διάσημους chefs και κριτικούς γεύσης, η Λουΐζα της Aroma Farms  αναδείχτηκε στα 50 καλύτερα προϊόντα του 2016, από τα 10.000 προϊόντα απ’ όλο τον κόσμο που διαγωνίστηκαν.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος