FOLLOW US: facebook twitter

Νέο πρόγραμμα με τίτλο «Ο Κόσμος Ανάποδα» του Κέντρου Πρόληψης Παρεμβάσεις με ομάδες παιδιών από δημοτικά σχολεία

Ημερομηνία: 18-10-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με τα δημοτικά σχολεία Αμαλιάδας, Σαβαλίων, Καρδαμά και Χαβαρίου

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Ηλείας Παρεμβάσεις σε συνεργασία με τα Δημοτικά Σχολεία Αμαλιάδας, Σαβαλίων, Καρδαμά και Χαβαρίου και τους αντίστοιχους Συλλόγους γονέων και Κηδεμόνων , οργανώνει ομάδα παιδιών για τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου με τίτλο «Ο Κόσμος Ανάποδα».

Μέσα από παραμύθια, παιχνίδια, δημιουργικές δραστηριότητες και ομαδικές ασκήσεις, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με εποικοδομητικούς τρόπους συνεργασίας, επικοινωνίας και συναισθηματικής έκφρασης.

Η ομάδα αναμένεται να ξεκινήσει τον Νοέμβριο, θα πραγματοποιείται σε αίθουσα του Κέντρου Πρόληψης Παρεμβάσεις μια φορά την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και ώρα 5:00- 6:30 και θα ολοκληρωθεί σε 8-10 συναντήσεις.

Για την συμμετοχή των παιδιών απαιτείται η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής.

Στην ομάδα θα μπορούν να συμμετέχουν έως 12 παιδιά χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Υπεύθυνη της ομάδας είναι η κα. Κατερίνα Λάγαρη, ψυχολόγος, στην οποία μπορείτε να απευθύνεστε και για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειάζεστε σε σχέση με την ομάδα.

Όσοι γονείς ενδιαφέρεστε να συμμετέχουν τα παιδιά σας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή έως την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου και ώρες 09:00 – 14:30 είτε στο τηλέφωνο του Κέντρου Πρόληψης 26220- 29710 είτε μέσω γραπτού μηνύματος στο email: paremvaseisamaliadas@gmail.com και στην σελίδα μας στο Facebook.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος