FOLLOW US: facebook twitter

Τραγωδία: Νεκρός 17χρονος σε τροχαίο στη Ζαχάρω

Ημερομηνία: 18-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Με το αίμα  ενός νέου παιδιού, βάφτηκε για μία ακόμα φορά σήμερα το απόγευμα, λίγο πριν από τις 8μ.μ., η Εθνική Οδός Πύργου-Καλού Νερού, καθώς ένας 17χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα κοντά στη διασταύρωση Κακοβάτου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, ο 17χρονος και ένας 18χρονος φίλοε επέβαιναν σε αυτοκίνητο μάρκας Μερσεντές με κατεύθυνση προς Κυπαρισσία, όταν από άγνωστη αιτία ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με συνέπεια να εκτραπεί δεξιά από την πορεία του και να προσκρούσει με σφοδρότητα σε μια ελιά, σε παρακείμενο λιοστάσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την πρόσκρουση ο 17χρονος συνοδηγός του Ι.Χ  εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο «κόπηκε» στα δύο, και υπέστη θανάσιμο τραυματισμό, ενώ ο 18χρονος πιθανότατα εκσφενδονίστηκε, καθώς οι διασώστες του ΕΚΑΒ και οι πυροσβέστες του ΠΚ Κρεστένων τον βρήκαν τραυματισμένο στην άκρη του δρόμου. Διασώστες και πυροσβέστες ανέσυραν το άψυχο σώμα του 17χρονου από το αυτοκίνητο, ενώ ο 18χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Στο σημείο μετέβησαν τέσσερα οχήματα με 10 άνδρες του ΠΚ Κρεστένων και της ΠΥ Πύργου, με επικεφαλής τον επιπυραγό Αλ. Γιαννόπουλο και τον προϊστάμενο του ΠΚ Κρεστένων, Κώστα Δρακόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο οδηγός του αυτοκινήτου μετέβη στη Ζαχάρω για να πάρει τον φίλο του που προερχόταν από την Αθήνα από το ΚΤΕΛ και να τον μεταφέρει στο χωριό του στους Ταξιάρχες για να τον φιλοξενήσει. Το θλιβερό μαντάτο «ταξίδεψε» πολύ γρήγορα και σκόρπισε τον θρήνο στην ευρύτερη περιοχή της Ζαχάρως. Η «Πρωινή» εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του θύματος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος