FOLLOW US: facebook twitter

Νεκρός σε τροχαίο στην Κατακόλου ο Μήτσος – Θύμα παράσυρσης ο 43χρονος Δημήτρης Χαλιλόπουλος

Ημερομηνία: 30-09-2020 | Συντάκτης:

Τραγικό θάνατο βρήκε προχθές το βράδυ ο Δημήτρης Χαλιλόπουλος από τον Πύργο, γνωστός σε όλους ως Μήτσος στο κέντρο της πόλης, σε τροχαίο δυστύχημα στην επαρχιακή Οδό Πύργου-Κατακόλου. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας, ο Μήτσος κινούνταν πεζός στην επαρχιακή οδό Πύργου-Κατακόλου με κατεύθυνση προς Κατάκολο, όταν ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μια ημεδαπή γυναίκα, τον παρέσυρε κοντά στο παλιό εργοστάσιο της«Κεράμικα» και τον τραυμάτισε, με συνέπεις ο άτυχος Μήτσος να βρεθεί αιμόφυρτος στο οδόστρωμα. Λίγα λεπτά αργότερα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όμως ήταν αργά καθώς οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του. Η οδηγός του οχήματος συνελήφθη και εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης  του δυστυχήματος.

Ο θάνατος του Μήτσου σκόρπισε τη θλίψη, όπως φάνηκε από αρκετές αναρτήσεις στα socialmedia, καθώς ήταν γνωστός σε όλους στον Πύργο και αγαπητός σε μεγάλη μερίδα των πολιτών, παρά τον ιδιαίτερο τρόπο ζωής του.

Δεν πείραζε κανέναν και το μόνο που ζητούσε ενίοτε ήταν ένα τσιγάρο ή λίγο καφέ από τους θαμώνες καφετέριας. Κάποιες φορές έμοιαζε να ενοχλεί και δεχόταν λεκτική ή και σωματική βία, αλλά σχεδόν κανένας δεν του κρατούσε κακία γιατί ήταν αγνός και άκακος. Επέλεγε να κοιμάται στο πεζοδρόμιο ή σε κάποιο παγκάκι, ενώ τις περισσότερες ώρες της ημέρας περιφερόταν στην πλατεία. Η «Πρωινή» εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος