FOLLOW US: facebook twitter

Νεκρός ο 61χρονος κτηνοτρόφος Λυμπέρης Δημήτρουλας από τις Αμυγδαλιές-Έπεσε σε χαράδρα στα Άσπρα Σπίτια με το αγροτικό του αυτοκίνητο

Ημερομηνία: 30-07-2019 | Συντάκτης:

Μοιραίο αποδείχθηκε το χθεσινό δρομολόγιο που ξεκίνησε νωρίς το πρωί από το σπίτι του ο 61χρονος κτηνοτρόφος Λυμπέρης Δημήτρουλας από τις Αμυγδαλιές Καλλιθέας, για να πουλήσει το γάλα του και να ζήσει την οικογένειά του.

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την έρευνα της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, φαίνεται ότι έχασε από αδιευκρίνιστη αιτία τον έλεγχο του αγροτικού αυτοκινήτου του κοντά στα Άσπρα Σπίτια, με συνέπεια να εκτραπεί από την πορεία του και να πέσει σε χαράδρα 20 μέτρων.

Δυστυχώς το ατύχημα δεν έγινε αντιληπτό από άλλον πολίτη ή διερχόμενο οδηγό, με αποτέλεσμα να κυλήσουν οι ώρες και οι δικοί του άνθρωποι να ανησυχήσουν, καθώς δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν και να επικοινωνήσουν μαζί του.

Έτσι, ξεκίνησαν ψάχνοντας στη διαδρομή που έκανε συνήθως, όταν κάποια στιγμή εντόπισαν το αυτοκίνητο στον γκρεμό και αμέσως κάλεσαν την Πυροσβεστική και την Αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν αμέσως τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από Πύργο, Ολυμπία και Κρέστενα, με οκτώ άνδρες και επικεφαλής τον διοικητή ΠΥ Πύργου, Δημήτρη Αντωνάκη, και ξεκίνησαν την επιχείρηση απεγκλωβισμού του 61χρονου από το αυτοκίνητό του.

Στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής, ο άτυχος κτηνοτρόφος έπεσε στη χαράδρα λίγο μετά τις 8 το πρωί, καθώς δεν πρόλαβε να δώσει το γάλα, και εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του με συνέπεια να καταλήξει. Η νεκροψία-νεκροτομή θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του, καθώς ερευνάται το ενδεχόμενο παθολογικών αιτιών που μπορεί να προκάλεσαν την εκτροπή, αφού  οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν φέρει σοβαρά εξωτερικά τραύματα. Η «Πρωινή» εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του εκλιπόντος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος