FOLLOW US: facebook twitter

Νεκρός 75χρονος σε τροχαίο στην Αλιφείρα – «Τούμπαρε» με το όχημά του σε λιοστάσι

Ημερομηνία: 29-07-2020 | Συντάκτης:

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα βρήκε χθες το πρωί ο 75χρονος Νίκος Πουλόπουλος από τα Κακοραίικα Αρκαδίας, την ώρα που κινούνταν με την «κλούβα» του στον δρόμο που ενώνει την ΤΚ Αλιφείρας του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων με τον παραποτάμιο δρόμο.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο άτυχος άνδρας οδηγούσε με κατεύθυνση προς τη γέφυρα του Σέκουλα, πιθανότατα για να περάσει απέναντι και να επιστρέψει στο χωριό του, όταν από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος και εξετράπη από την πορεία του, με συνέπεια να «τουμπάρει» μέσα σε λιοστάσι και να προσκρούσει σε ελαιόδεντρο.

Από την «τρελή» πορεία που πήρε το όχημα, ο άτυχος άνδρας εγκλωβίστηκε και υπέστη θανάσιμο τραυματισμό. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικοί του ΑΤ Ανδρίτσαινας και τέσσερα οχήματα του ΠΚ Κρεστένων με επικεφαλής τον προϊστάμενο Γ. Παπακοσμά και τον αναπλ. προϊστάμενο Κ. Δρακόπουλο, απεγκλωβίζοντας το άψυχο σώμα του 75χρονου. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον διεκόμισε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος