FOLLOW US: facebook twitter

Ένα ακόμα θύμα της ΕΟ Πατρών-Πύργου – Νεκρός σε τροχαίο ο 27χρονος Γιώργος Καρπίτης από τη Ζαχάρω

Ημερομηνία: 03-09-2021 | Συντάκτης:

Ένα ακόμα θύμα προστέθηκε στη μακάβρια λίστα με τους νεκρούς στην «καρμανιόλα» της Εθνικής Πατρών Πύργου, καθώς ο 27χρονος Γιώργος Καρπίτης από την Αρήνη Ζαχάρως έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα λίγο μετά τις 11 το πρωί στη διασταύρωση του Λευκοχωρίου Γαστούνης.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας, ο άτυχος Γιώργος υπέστη θανάσιμο τραυματισμό όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε με κατεύθυνση προς Πύργο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με αγροτικό «φορτηγάκι» που κινούνταν μπροστά του προς την ίδια κατεύθυνση.

Από τη σύγκρουση η μοτοσικλέτα έπιασε φωτιά και ο οδηγός εκσφενδονίστηκε, προσκρούοντας με σφροδρότητα στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και καταλήγοντας στο πρανές, με συνέπεια να υποστεί θανάσιμο τραυματισμό.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκόμισε τον 27χρονο στο ΚΥ Γαστούνης, όμως δυστυχώς ήταν αργά καθώς οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του. Πυροσβέστες της ΠΥ Αμαλιάδας μετέβησαν στο σημείο και έσβησαν τη φωτιά. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργούν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Ήλιδας.

Ο Γιώργος Καρπίτης καταγόταν από την Αρήνη Ζαχάρως και επισκεπτόταν συχνά τον τόπο του. Η «Πρωινή» εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος