FOLLOW US: facebook twitter

Μόνιμο καρτέρι θανάτου η Πατρών-Πύργου!: Νεκροί σε τροχαίο ένας 28χρονος και ένας 26χρονος από τον Κάμπο

Ημερομηνία: 25-02-2020 | Συντάκτης:
Ανείπωτος θρήνος για τον χαμό των δύο παλικαριών και οργή για τον δρόμο-καρμανιόλα

Σε ένα απέραντο μνήμα έχει μετατραπεί πια η Εθνική Οδός Πατρών-Πύργου, αφού προχθές το βράδυ, λίγο μετά τις 10, δύο νέοι άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή σε τροχαίο δυστύχημα στο ύψος της Νέας Μανωλάδας. Ο 26χρονος Νίκος Γιαννόπουλος από τη Βάρδα και ο 28χρονος Γιάννης Βαλογιάννης από τη Μανωλάδα θυσιάστηκαν στον βωμό της εθνικής μας καρμανιόλας, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την Ηλεία και προκαλώντας οργή για τα χρόνια που περνούν χωρίς να ολοκληρώνεται ο αυτοκινητόδρομος.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομίας, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο άτυχοι με κατεύθυνση προς τον Πύργο, συγκρούστηκε μετωπικά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με όχημα που κινούνταν σε αντίθετη πορεία και στη συνέχεια με νταλίκα και φορτηγό. Τo αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς και ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος.Στο ένα από τα δύο φορτηγά επέβαινε μια γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε από τη σύγκρουση και διακομίστηκε σε νοσηλευτικό ίδρυμα των Πατρών.Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας συνελήφθησαν οιοδηγοί των υπολοίπων τριών οχημάτων, ενώ διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος. Το συμβάν αποκτά ακόμα πιο τραγικές διαστάσεις από την πληροφορία ότι ο 28χρονος Γιάννης μόλις πριν από λίγε ώρες είχε βαφτίσει την κόρη του, ενώ για την οικογένεια του Νίκου Γιαννόπουλου είναι το δεύτερο ισχυρό χτύπημα, αφού το 2018 είχε σκοτωθεί ο αδελφός του σε τροχαίο στον Μπράλο.

Το τραγικό  μαντάτο έχει προκαλέσει ανείπωτο θρήνο στην περιοχή της Βουπρασίας, αλλά και σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, αφού η είδηση ταξίδεψε σε όλα τα ενημερωτικά Μέσα ενημέρωσης, ενώ τα socialmedia κατακλύστηκαν από δεκάδες αναρτήσεις συλλυπητηρίων αλλά και οργής για τον δρόμο που από το 2007. Η κηδεία του 26χρονου θα γίνει σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι στη Βάρδα και του 28χρονου στις 3 το μεσημέρι, στην Παλιά Μανωλάδα. Ο Δήμος Ανδραβίδας– Κυλλήνης σε ένδειξη πένθους και συμπαράστασης, ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες αποκριάτικες εκδηλώσεις στη Βουπρασί, εκφράζοντας τη βαθύτατη θλίψη για τον αδόκητο χαμό των δύο νέων και τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.   Ο Εμπορικός Σύλλογος Βάρδας-Βουπρασίας εξέφρασε με επίσημη ανακοίνωση τα συλλυπητήριά του και τόνισε ότι η αντιπροσωπεία του Συλλόγου θα παραστεί στις εξόδιες ακολουθίες με κατάθεση στεφάνων. Επίσης θα συμμετέχει στην αυριανή Πανηλειακή Απεργία με ταυτόχρονο κλείσιμο των καταστημάτων ως ένδειξη συμπαράστασης στις οικογένειες και διεκδίκησης σύγχρονου και ασφαλούς αυτοκινητόδρομου χωρίς διόδια, καλώντας τα μέλη του να μεταβούν  στο Βουπράσιο αύριο στις 12 το μεσημέρι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος