FOLLOW US: facebook twitter

Νέα βλάβη στον αγωγό ύδρευσης του Ερυμάνθου: Πρόβλημα υδροδότησης χθες στον Πύργο και τα χωριά

Ημερομηνία: 18-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τελειωμό δεν έχουν οι βλάβες του αγωγού ύδρευσης από τον Ερύμανθο, καθώς η νέα περιπέτεια παρά τις προσπάθειες για επιδιόρθωση της ζημιάς, έφερε προβλήματα στην υδροδότηση πολλών περιοχών του Πύργου και των γύρω χωριών που υδρεύονται από τον Ερύμανθο.

Η επισκευή που επιχειρήθηκε χθες και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι, δεν ήτα αρκετή καθώς παρουσιάστηκε εκ νέου διαρροή στο ίδιο τμήμα αμέσως μόλις επανήλθε η υδροδότηση στον αγωγό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την εκ νέου διακοπή και παράλληλα διακοπή των εργασιών λόγω της κόπωσης και του ότι νύχτωσε, με αποτέλεσμα τα χωριά του δήμου Πύργου που υδρεύονται απο τον αγωγό ύδρευσης του Ερυμάνθου να παραμένουν χωρίς νερό και η πόλη του Πύργου με όσα αποθέματα είχε σιγά – σιγά να αντιμετωπίζει μεγαλύτερο πρόβλημα σε διάφορες περιοχές και κυρίως σε πολυκατοικίες και σπίτια που δεν έχουν ντεπόζιτα αποθήκευσης νερού.

Σήμερα θα γίνει νέα απόπειρα επισκευής της βλάβης και αν τελικά είναι επιτυχής και δεν παρουσιαστούν άλλα προβλήματα, αναμένεται αργά το βράδυ ή αύριο το πρωί να ομαλοποιηθεί  η υδροδότηση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος