FOLLOW US: facebook twitter

Νέα τραγωδία-Πνίγηκε προσφυγόπουλο στο Κέντρο Φιλοξενίας της Μυρσίνης! 

Ημερομηνία: 07-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Δεύτερο τραγικό περιστατικό πνιγμού παιδιού καθώς πριν 2 χρόνια ένα παιδάκι 1,5 ετών είχε πνιγεί στην πισίνα του ίδιου χώρου

 

Ένα νέο τραγικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στη Μυρσίνη Λεχαινών.

Ένα – μόλις 2,5 χρονών – αγοράκι από τη Συρία βρέθηκε πνιγμένο στη θάλασσα στην παραλία μπροστά από το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων,

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το αγοράκι διέφυγε της προσοχής των γονιών του, βγήκε από την περίφραξη της δομής και κατευθύνθηκε σε γειτονική παραλία, όπου βρέθηκε πνιγμένο.

Στο Κέντρο Φιλοξενίας λίγο νωρίτερα είχε παρουσιαστεί περιστατικό αναφυλαξίας σε άλλο παιδάκι και είχε κληθεί από τον υπεύθυνο Γιώργο Αγγελόπουλο ασθενοφόρο για αυτό. Ο χρόνος άφιξης του ασθενοφόρου, συνέπεσε με τον εντοπισμό του νεκρού τρίχρονου αγοριού και έτσι μεταφέρθηκε χωρίς να χαθεί χρόνος στο Κέντρο Υγείας .Δυστυχώς όμως ήταν ήδη αργά. Για τις ακριβείς συνθήκες πνιγμού του παιδιού προανάκριση διενεργεί η οικεία λιμενική Αρχή.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια του μικρού, οι γονείς και το αδελφάκι του τις επόμενες ημέρες θα έφευγαν από τη χώρα μας, καθώς είχαν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες για τη μεταφορά και εγκατάστασή τους σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό πνιγμού παιδιού στο Κέντρο φιλοξενίας της Μυρσίνης καθώς τον Οκτώβριο του 2016 ένα άλλο παιδάκι μόλις 1,5 ετών, είχε πνιγεί στην πισίνα που βρίσκεται στο συγκεκριμένο χώρο και που ενώ ήταν άδεια είχε γεμίσει από τα νερά της βροχής!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος