FOLLOW US: facebook twitter

Νέα στέγη για την Δημοτική Βιβλιοθήκη Λεχαινών

Ημερομηνία: 26-04-2023 | Συντάκτης:

Μετακομίζει στην οικία των ανακαινισμένων αποθηκών του ΑΣΟ με απόφαση της δημοτικής αρχής

Μετά την Φιλαρμονική Λεχαινών και η Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης, βρίσκει νέα στέγη στις ανακαινισμένες αποθήκες του ΑΣΟ στα Λεχαινά στην υπάρχουσα οικία, με απόφαση της δημοτικής αρχής και μάλιστα μετακομίζει την προσεχή Κυριακή.

Ο Ομιλος Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λεχαινών προχώρησε στην παρακάτω ενημέρωση προς τους πολυάριθμους διαδικτυακούς του φίλους, καλώντας τους μάλιστα να βοηθήσουν όσοι μπορούν στην μετακόμιση:

“Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ένα, ιδιαίτερα, ευχάριστο νέο! Με απόφαση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου μας, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λεχαινών που συμπληρώνει αισίως τα 64 χρόνια από την ίδρυσή της, πρόκειται να μεταφερθεί στην νέα εξαιρετικά φιλόξενη στέγη της στις ανακαινισμένες αποθήκες του ΑΣΟ και συγκεκριμένα στην υπάρχουσα εκεί οικία. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ωραίο χώρο, με μεγάλες, ψηλοτάβανες και ηλιόλουστες αίθουσες όπου θα βρουν το σπίτι τους τα 15.500 βιβλία – περιοδικά που απαρτίζουν το περιεχόμενο της Βιβλιοθήκης μας.

Το δύσκολο εγχείρημα της μετακόμισης θα ξεκινήσει την Κυριακή 30 Απριλίου 2023 στις 9.00 το πρωί. Καλούμε τα μέλη του Ομίλου αλλά και όποια-ον φίλη-ο, συμπολίτισσα-τη αγαπά την Βιβλιοθήκη και μπορεί , να έρθει αρωγός στην προσπάθειά μας αυτή.Το ραντεβού μας είναι στις 9.00 το πρωί στο κτίριο Μαστροβασίλη.

Σας περιμένουμε!”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος