FOLLOW US: facebook twitter

Νέα σελίδα στον δήμο Ζαχάρως: Εξελέγησαν χθες τα νέα μέλη του προεδρείου και της Οικονομικής Επιτροπής

Ημερομηνία: 02-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Σε κλίμα αισιοδοξίας για το μέλλον του δήμου ολοκληρώθηκαν χθες οι δημαιρεσίες στον δήμο Ζαχάρως, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο πνευματικό κέντρο της πόλης.

Νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξελέγη, ύστερα από πρόταση της πλειοψηφίας, ο κ. Φώτης Αλεξανδρόπουλος με 15 ψήφους (4 λευκά). Αντιπρόεδρος εξελέγη με τον ίδιο αριθμό ψήφων ο κ. Παναγιώτης Παναγόπουλοςαπό την παράταξη της πλειοψηφίας, καθώς ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, κ. Χρήστος Γιαννόπουλος, εξέφρασε την επιθυμία να μη συμμετάσχει η παράταξή του στο προεδρείο. Γραμματέας εξελέγη –επίσης με 15 ψήφους- η κα Νατάσα Κάπου-Ζήρου.

Στην Οικονομική Επιτροπή του δήμου Ζαχάρως εξελέγησαν τακτικά μέλη ο Γιάννης Μπαλαδήμας, ο Γιάννης Κούκιος και η Νικολία Λαμπροπούλου από την πλειοψηφία, ενώ από τη μειοψηφία εξελέγησαν ο Χρήστος Γιαννόπουλος και Άγγελος Αγγελόπουλος. Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν ο Δημ. Κλημαντίρης, ο Γ. Τριγάζης και ο Χρ. Τάγαρης. Πρόεδρος της Επιτροπής θα είναι ο δήμαρχος Κώστας Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος θα ορίσει και δύο αντιδημάρχους ως μέλη της Οικονομικής Επιτροπής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος