FOLLOW US: facebook twitter

Νέα πρόστιμα επιβλήθηκαν σε καταστήματα της Ηλείας

Ημερομηνία: 30-09-2021 | Συντάκτης:
Συνεχίζονται οι έλεγχοι για ανεμβολίαστους και υπέρβαση επιτρεπόμενου ορίου πελατών

Αυστηροί έλεγχοι συνεχίζουν να πραγματοποιούνται στα καταστήματα της Ηλείας από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας για την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Προχθές το βράδυ, συνελήφθη μια γυναίκα διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνη, κατάστημα και είχε επιτρέψει την είσοδο στην επιχείρηση σε πελάτη, ο οποίος στερούνταν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αποδεικτικό διενέργειας ελέγχου ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test). Σε βάρος της επιχείρησης επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 6.000 ευρώ και 30ημερη αναστολή λειτουργίας, ενώ στον πελάτη βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 600 ευρώ για μη χρήση προστατευτικής μάσκας και για μη κατοχή πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Το ίδιο βράδυ, συνελήφθη ακόμα μια γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε κατάστημα και είχε  επιτρέψει την ταυτόχρονη είσοδο στην επιχείρηση σε περισσότερα από δύο άτομα, υπερβαίνοντας το επιτρεπόμενο όριο πελατών. Σε βάρος της επιχείρησης επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και 15ημερη αναστολή λειτουργίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος