FOLLOW US: facebook twitter

Νέα… πρεμιέρα αύριο για τους εμβολιασμούς στην Ηλεία – Θα εμβολιαστούν την πρώτη μέρα 134 υγειονομικοί

Ημερομηνία: 07-01-2021 | Συντάκτης:

Πρεμιέρα εμβολιασμών κατά του covid-19, αύριο Παρασκευή για τους υγειονομικούς της Ηλείας, και μετά την άνευ δικαιολογίας αναβολή αυτών την περασμένη Δευτέρα που όλα ήταν έτοιμα και υπήρχαν και συγκεκριμένα κλεισμένα ραντεβού.

Σύμφωνα με τον νέο προγραμματισμό του Υπουργείου Υγείας και της 6ης ΥΠΕ η επόμενη… πρεμιέρα λοιπόν των εμβολιασμών έχει προγραμματιστεί για αύριο, όπου στο Νοσοκομείο Πύργου θα εμβολιαστούν 55 υγειονομικοί από τους 305 συνολικά που προβλέπονται στον πρώτο  γύρο, στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας ακόμα 50 άτομα από τα 73 συνολικά ενώ στο Νοσοκομείο ΚΥ Κρεστένων θα εμβολιαστούν 34 άτομα.

Από τις 20 Ιανουαρίου ο γενικός πληθυσμός

Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις, από τις 20 Ιανουαρίου θα αρχίσει ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού, ξεκινώντας με τις πιο ευπαθείς ομάδες, τους πολίτες άνω των 85. Επίσης, από τις 11 Ιανουαρίου θα ανοίξει και η πλατφόρμα για τα ραντεβού και ο στόχος είναι να εγγραφούν όσο το δυνατόν περισσότεροι στην άυλη συνταγογράφηση, διότι έτσι θα ενημερώνονται αυτόματα με μήνυμα για το ραντεβού τους ενώ βάσει του προγραμματισμού θα εμβολιάζονται περίπου 5.000 συμπολίτες μας την ημέρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος