FOLLOW US: facebook twitter

“Η Δημοκρατία θα κερδίσει”: Νέα μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία το βράδυ της Τετάρτης στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 26-03-2021 | Συντάκτης:
-Βασικά τους αιτήματα Γεωπονία, Υγεία,  αστυνομοκρατία

Οι ενεργοί πολίτες της Αμαλιάδας την Τετάρτη το απόγευμα βγήκαν ξανά στον δρόμο, με ένα μεγάλο και μαζικό συλλαλητήριο,  για να διεκδικήσουν  όπως βροντοφώναξαν ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας και τους νέους ανθρώπους, απέναντι στην καθημερινή υποβάθμιση της ζωής μας από την κυβερνητική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η Αστυνομοκρατία,το κλειστό νοσοκομείο Αμαλιάδας,οι σχολές που φεύγουν από τον νομό Ηλείας και ο δρόμος φονιάς Πάτρα – Πύργος ήταν τα βασικά αιτήματα της συγκέντρωσης που διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή φορά από την Πρωτοβουλία Πολιτών Αμαλιάδας.

Όπως επισήμαναν “Ο τόπος μας περνάει δύσκολες ώρες αφού το πολιτικό προσωπικό του νομού και της πόλης μας έχει καταθέσει τα όπλα. Όπως έκαναν στο Πάτρα – Πύργος και στο θέμα του Νοσοκομείου, έτσι πράττουν και σήμερα με το Τμήμα Γεωπονίας που φεύγει από την πόλη.

Καμία διάθεση σύγκρουσης των τοπικών σωτήρων με την κυβέρνηση έως τώρα. Θα λέγαμε μάλιστα πως όχι μόνο δεν έχουν καμία διάθεση σύγκρουσης για να παραμείνει το τμήμα στην πόλη μας, αλλά ίσως και να σιγοντάρουν αυτή την εξέλιξη με την μέθοδο της αφωνίας που ακολουθούν η δημοτική αρχή του Δήμου Ήλιδας, οι τοπικοί βουλευτές και οι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Εμείς με όσες δυνάμεις έχουμε θα συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα μας.

Δεν κάνουμε βήμα πίσω από τις διεκδικήσεις μας και καλούμε σε αυτόν τον δίκαιο αγώνα όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου να συστρατευθούν μαζί μας και να παλέψουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο. Να σηκώσουμε όλοι μαζί κεφάλι και να πάμε τον τόπο μας ένα βήμα μπροστά και όχι 40 χρόνια πίσω, όπως κάνει σήμερα το πολιτικό προσωπικό της πόλης.

Η Πρωτοβουλία πολιτών Αμαλιάδας δημιουργήθηκε μέσα από την ανάγκη των ενεργών πολιτών να αντισταθούν απέναντι στην υποβάθμιση των ζωών μας και της καταστροφής που έρχεται ξανά για τον τόπο μας. Την ανάγκη για περισσότερη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ένα κράτος δικαίου,για ένα κράτος που δεν θα έχει πολίτες δύο ταχυτήτων, ένα κράτος που θα σκύψει επάνω στα προβλήματα της επαρχίας και της νέας γενιάς, ένα κράτος που θα είναι για όλους και όχι για λίγους και εκλεκτούς.

-ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

-ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

– ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος