FOLLOW US: facebook twitter

Nέα γυναικοκτονία στην Κυψέλη – 36χρονη μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου

Ημερομηνία: 29-08-2022 | Συντάκτης:

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε στις 15:10 της Κυριακής όταν περαστικοί εντόπισαν την γυναίκα αιμόφυρτη στο δρόμο. Έγινε από 40χρονο, ο οποίος συνελήφθη ύστερα από υπόδειξη του συζύγου της

Θύμα ενός άγριου εγκλήματος έπεσε μία νέα γυναίκα από το Μπαγκλαντές χθες, μέρα μεσημέρι, στην Κυψέλη.  

Ένας 40χρονος της κατάφερε πολλαπλά τραύματα με αιχμηρό αντικείμενο και την άφησε αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου. Περαστικοί άκουσαν τις φωνές της, την εντόπισαν κι ειδοποίησαν στις 15:10 την αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον φερόμενο ως δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να είχε προσωπικές και οικονομικές διαφορές με το ζευγάρι. Ο δράστης, αναφέρουν οι πληροφορίες, ισχυρίζεται ότι το θύμα εδώ και δύο χρόνια του υποσχόταν ότι θα εγκαταλείψει τον άνδρα της για να ζήσει μαζί του και πως το τελευταίο διάστημα, του ζητούσε ως αντάλλαγμα για αυτό χρήματα, αποσπώντας 20.000 ευρώ.

Πριν τη γυναικοκτονία ο δράστης είχε πάει στο σπίτι του ζευγαριού, όπου η 36χρονη φέρεται να του είπε ότι θα μείνει με τον άνδρα της. Έτσι έστησε καρτέρι έξω από την πολυκατοικία επί της οδού Τενέδου και όταν βγήκε καυγάδισε μαζί της και την μαχαίρωσε επανειλημμένα.

Το όπλο το πέταξε σε σκουπίδια όπου μετά την σύλληψη και υπόδειξή του το βρήκαν οι αστυνομικοί. Χαρακτηριστικά και ταυτότητα του δράστη έδωσε στους αστυνομικούς ο σύζυγος του θύματος.

Η άτυχη γυναίκα κατέληξε στον Ερυθρό Σταύρο, όπου μεταφέρθηκε.

Πηγή: efsyn.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος