FOLLOW US: facebook twitter

«Έτοιμοι για δυναμικές κινητοποιήσεις οι αγρότες» – Νέα Γ.Σ την Τετάρτη το βράδυ συγκαλεί η Ο.Π Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 22-06-2020 | Συντάκτης:

Νέα Γ.Σ συγκαλεί την Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 8.30 το βράδυ, η Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας στο προαύλιο της Ένωσης Οργάνωσης Παραγωγών στην οδό Αντωνίου Πετραλιά προσκαλώντας σε αυτήν την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, τους βουλευτές της Ηλείας, το Επιμελητήριο και τους δημάρχους του νομού για να δώσουν απαντήσει σε μια σειρά ερωτημάτων που αφορούν το μέλλον του αγροτικού κόσμου του νομού:

Όπως αναφέρουν στο έγγραφο που υπογράφει ο πρόεδρος της Ομάδας Χρήστος Βλαινάτος και το οποίο απέστειλαν τους παραπάνω αποδέκτες « Ο αγροτικός κόσμος της Ηλείας είναι αγανακτισμένος βλέποντας τα εισοδήματά του να εξαφανίζονται από τις εξευτελιστικές τιμές των προϊόντων ( καρπούζι, πατάτα, ελιές, κηπευτικά) αλλά και την καταστροφή των καλλιεργειών από τις καιρικές συνθήκες. Τα ψέματα τελείωσαν! Οι δηλώσεις που γίνονται μόνο για φωτογραφίες πρέπει να τελειώσουν τώρα. Οι αγρότες περιμένουν απαντήσεις τώρα.

Θα συνεχίσουν να καλλιεργούν ή να φύγουν μετανάστες μαζί με τις οικογένειές τους για να επιβιώσουν; “

Και καλώντας τους στην Γ.Σ της Τετάρτης επισημαίνουν τέλος ότι «Δεν πρέπει να λείψει κανείς από την Γ.Σ Λύσεις τώρα, όχι στο μέλλον και αόριστα!»

Μάλιστα ως επίλογο στο έγγραφό τους αναφέρουν ότι οι αγρότες είναι έτοιμοι για δυναμικές κινητοποιήσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος