FOLLOW US: facebook twitter

Νέα έκκληση για την παραμονή του ΑΤΜ στη Νέα Φιγαλεία – Επιστολή του Ν. Κουτσόπουλου στους βουλευτές του νομού

Ημερομηνία: 29-05-2020 | Συντάκτης:

Νέα έκκληση προς τους βουλευτές της Ηλείας απευθύνει με επιστολή του προς τους βουλευτές τουνομού ο πρόεδρος της ΤΚ Νέας ΦΙγαλείας, Νίκος Κουτσόπουλος, για να αποτραπεί ηαπομάκρυνση του ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς από την περιοχή. «Σύσσωμη ηκοινωνία της Νέας Φιγαλείας και των γύρω κοινοτήτων αναμένει την αποτελεσματικήπαρέμβασή σας, ώστε να παραμείνει το ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς στη Νέα Φιγαλείαή να λειτουργήσει άμεσα ΑΤΜ άλλης τράπεζας και έτσι ο τόπος μας να μην αποκοπείεντελώς από την οικονομική δραστηριότητα και όπως όλοι γνωρίζετε, η περιοχή μαςέχει μεγάλη ακτίνα που εξυπηρετεί 3.000 άτομα τουλάχιστον, τη θερινή σεζόν. Ακόμαέχει μεγάλη διέλευση τουρισμού προς Επικούριο Απόλλωνα και Νέδα.

Επίσης να λάβετε υπόψη την επικινδυνότητα που θα έχει η περιοχή όταν αναγκάζεται οκάτοικος να μεταβαίνει σε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση σε αραιά πλέον τακτικά διαστήματα και να εφοδιάζεται περισσότερα χρήματα. Η συνέχιση της εξυπηρέτησης της απομακρυσμένης περιοχής μας είναι κυρίως πολιτικό ζήτημα. Την ώρα που συνάδελφοί σας (περιοχή Νικήσιανη Καβάλας) πετυχαίνουν την εξυπηρέτηση των περιοχών τους με τραπεζικά μηχανήματα, το ίδιο περιμένουμε και από εσάς. Αν θα εξυπηρετηθούμε από την ίδια ή άλλη τράπεζα μας είναι αδιάφορο. Έγγραφη δέσμευσητων συμπολιτών μας είναι η μαζική μεταφορά των λογαριασμών μας προς όποιατράπεζα ανταποκριθεί στις ανάγκες μας. Ξέρουμε ότι μπορείτε να μας βοηθήσετε και περιμένουμε να το κάνετε πράξη»,  αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Κουτσοπουλος.

Παράλληλα, συνεχίζεται η ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών ενάντια στην απομάκρυνση του ATM από τη Νέα Φιγαλεία

Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί περίπου 200υπογραφές ηλεκτρονικά οι οποίες θα προστεθούν σε αυτές που συλλέγει η τοπικήκοινότητα ενάντια στην απομάκρυνση του ATM.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος