FOLLOW US: facebook twitter

Νέα δράση προληπτικού γυναικολογικού ελέγχου από το Δήμο Ήλιδας για τις ωφελούμενες του Κέντρου Κοινότητας

Ημερομηνία: 15-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Ο Δήμος Ήλιδας μέσω του Διευρυμένου Κέντρου Κοινότητας  με Παράρτημα Ρομά, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Αμαλιάδος και το Δίκτυο Μαιών Νομού Ηλείας, θα πραγματοποιήσει δράση  προληπτικής γυναικολογικής εξέτασης σε γυναίκες ωφελούμενες του Κέντρου Κοινότητας.

Στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης σε θέματα προληπτικής Ιατρικής και δεδομένων των στόχων που έχει θέσει το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου μας, θα πραγματοποιηθεί μία ακόμα δωρεάν γυναικολογική εξέταση και ομαδική λήψη Τεστ ΠΑΠ, αυτή τη φορά σε ωφελούμενες γυναίκες του Κέντρου, δίνοντας έμφαση και προτεραιότητα στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες .

Ειδικότερα, η εν λόγω δράση έχει προγραμματιστεί για την  Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019, με ώρα έναρξης όπου οι ενδιαφερόμενες γυναίκες μπορούν να προσέρχονται στο Νοσοκομείο Αμαλιάδος στις 9 το πρωί.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, οι ωφελούμενες του Κέντρου Κοινότητας θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού στο τηλεφωνικό κέντρο ζητώντας της διοικητική υπάλληλο (2622024187 – κα Αναγνωστοπούλου Ευδοκία) ή να προσέλθουν στο Κέντρο Κοινότητας  Δήμου Ήλιδας στην οδό  Αχιλλέα Μπουντουβή (πρώην Αγίου Γεωργίου) 21.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος