FOLLOW US: facebook twitter

Νέα διοργάνωση «HEYDAY ROAD» που θα ενώσει Σπάρτη και Ολυμπία

Ημερομηνία: 25-10-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Στήριξη από αντιπεριφερειάρχη Φ. Ζαΐμη

Στην παρουσίαση της νέας φιλόδοξης διοργάνωσης «HEYDAY ROAD» (ο δρόμος της Ακμής) που θα ενώνει Σπάρτη και Ολυμπία – δυο ιστορικά τοπωνύμια με διεθνή λάμψη, έδωσε το παρόν ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίων Ζαΐμης.

Ως αθλητικό γεγονός με ιστορικό υπόβαθρο στοχεύει να κερδίσει άμεσα το ενδιαφέρον της παγκόσμιας δρομικής κοινότητας. Βασικό χαρακτηριστικό πλέον της νέας, αναβαθμισμένης διοργάνωσης, είναι η θέσπιση της Ολυμπιακής Εκεχειρίας. Το «HeydayRoad – Δρόμος της Ακμής» έχει στόχο να αναδείξει το πώς γεννήθηκε κυριολεκτικά το Αθλητικό Ιδεώδες και  ταυτόχρονα να λειτουργήσει ως ένα στοίχημα προσωπικής ανάπτυξης για κάθε αθλητή που συμμετέχει. Μια αναγεννητική εμπειρία σε όλα τα επίπεδα.Ο Δρόμος, διασχίζοντας την Πελοπόννησο, θα ενώνει την απόσταση των 160 χλμ μεταξύ Σπάρτης [που θα είναι η αφετηρία] και Ολυμπίας [όπου θα πραγματοποιείται ο τερματισμός].

 O κ. Ζαΐμης δήλωσε: «Είναι σημαντικό να είμαστε αρωγοί σε διοργανώσεις που προωθούν το πνεύμα του Ολυμπισμού και γενικότερα την αξία του αθλητισμού. Επίσης, μέσα από τη διοργάνωση «HEYDAY ROAD» ενώνονται δύο ιστορικοί τόποι η Σπάρτη και η Ολυμπία, που μέσα από συγκεκριμένο πλάνο μπορεί να γίνει σημαντική κινητήρια δύναμη με πολιτιστικό και οικονομικό αντίκτυπο. Επίσης θα πρέπει να δούμε την αναπτυξιακή προβολή και των ενδιάμεσων διαδρομών στις δυο περιφέρειες».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος