FOLLOW US: facebook twitter

«Ναι» για άνοιγμα των Γυμνασίων και των Λυκείων

Ημερομηνία: 22-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Θετική εισήγηση για δια ζώσης επαναλειτουργία των Γυμνασίων και τον Λυκείων την 1η Φεβρουαρίου από την Επιτροπή του υπουργείου Υγείας, που όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει δώσει προς το παρόν το «πράσινο φως» για τις «κόκκινες» περιοχές.

Την συγκεκριμένη ημερομηνία ανέφεραν μέχρι σήμερα και από το περιβάλλον του πρωθυπουργού, που αναμένεται να πάρει τη σχετική απόφαση κάνοντας δεκτή την εισήγηση, καθώς έχει δηλώσει πως πρόκειται για την πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης.

Παράλληλα, οι ειδικοί είπαν στη σημερινή συνεδρίαση «όχι» στην πρόταση του υπουργείου Ανάπτυξης για άνοιγμα των πρακτορείων ΟΠΑΠ και των χιονοδρομικών κέντρων. Προηγήθηκε την Τετάρτη το «άδειασμα» του Άδωνη Γεωργιάδη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έβαλε «φρένο» στο άνοιγμα των χιονοδρομικών και κατ’ επέκταση των μετακινήσεων από νομό σε νομό.

Επίσης, αναμένεται θετική απόφαση για να επιτραπεί ξανά το κυνήγι και το ψάρεμα. Αυτό δήλωσε νωρίτερα το πρωί ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και μέλος της επιτροπής, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Αναφερόμενος στην εστίαση ο ίδιος δήλωσε πως το ενδεχόμενο να ανοίξει θα εξεταστεί σε επόμενη συνεδρίαση, τονίζοντας πως «προχωράμε με μικρά βήματα, ανοίγοντας σιγά σιγά δραστηριότητες.

Πηγή: efsyn.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος