FOLLOW US: facebook twitter

Ναυπακτιακός-ΠΑΟ Βάρδας 1-0: Αναιμικός στην επίθεση

Ημερομηνία: 20-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Χωρίς τους τραυματίες Μπίσα, Πυρρή και Θωμά, και τον Κουλούρη να τραυματίζεται πολύ νωρίς στο ματς (ένιωσε ενόχληση στο γόνατο) και να αντικαθίσταται, ο ΠΑΟΒ ηττήθηκε στη Ναύπακτο από τον Ναυπακτιακό Αστέρα με 1-0. Η ομάδα του Χρήστου Παρασκευόπουλου μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα είναι ένα βαθμό κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και την Κυριακή υποδέχεται την Παναχαϊκή.

Ο Ναυπακτιακός μπήκε δυνατά στο ματς και άρχισε να απειλεί. Ο Τσεκούρας κράτησε το μηδέν σε τέσσερις φάσεις αλλά στην πέμπτη δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ.

Στο 7΄ σουτ του Κόβελιτς έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Τσεκούρας και ο Λιόσης έδιωξε σε κόρνερ. Εκτελέστηκε από δεξιά και η κεφαλιά του Μαχαίρα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 12΄ αδύναμο σουτ του Βουκομάνοβιτς μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Τσεκούρας και στο 16΄ σουτ του Καψάσκη από το ύψος του πέναλτι, απέκρουσε με τα πόδια ο γκολκίπερ του ΠΑΟΒ.

Στο 24΄ λάθος της άμυνας του ΠΑΟΒ από αριστερά, πλασέ του Σαμπατάκου από πλάγια αριστερά, απέκρουσε σωτήρια ο Τσεκούρας σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε γρήγορα με πάσα από δεξιά, η άμυνα του ΠΑΟΒ… πιάστηκε κοιμώμενη, έγινε η σέντρα και ο Κόβελιτς με πλασέ στην κίνηση στο πρώτο δοκάρι έκανε το 1-0. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τον Ναυπακτιακό να κρατά άνετα το υπέρ του σκορ στο α΄ ημίχρονο.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΒ προσπάθησε να γίνει πιο επιθετικός αλλά ταυτόχρονα να μην δεχτεί δεύτερο γκολ ώστε να μείνει ζωντανός στο κυνήγι του θετικού αποτελέσματος ως το τέλος. Απείλησε, όμως, μόνο μία φορά, στο 70΄, όταν από λάθος του Βήτου, επωφελήθηκε ο Λαθύρης που σούταρε έξω από την περιοχή και μπλόκαρε εύκολα ο Δούρος. Έτσι, το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Ναυπακτιακός: Δούρος, Καλαμπόκας Γιαννόπουλος, Ναουμίδης, Αργυρόπουλος (67΄ Πατρώνης), Καψάσκης (30΄ λ.τρ. Ρουμπάτος), Νιφορόπουλος, Μαχαίρας (57΄ Βήτος), Κόβελιτς (57΄ Καραγιάννης), Βουκομάνοβιτς (46΄ Κούσουλας), Σαμπατάκος.

ΠΑΟ Βάρδας: Τσεκούρας, Σακελλαρόπουλος (46΄ Νικολακόπουλος), Διονυσόπουλος, Ταρνάρης Λιόσης (46΄ Μαυρόπουλος), Καφεντζής (64΄ Διαμαντόπουλος), Φερεκίδης, Πλαστουργός, Τσιρίκος, Σταυρόπουλος (46΄ Παπασπηλιόπουλος), Κουλούρης (8΄ λ.τρ. Λαθύρης).

Φωτο: nafpaktianews.gr

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος