FOLLOW US: facebook twitter

”Να μπουν οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ σε κάθε σπίτι’’

Ημερομηνία: 01-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

pasok-ne

Συνέντευξη τύπου της ΝΕ Ηλείας για οργανωτικά θέματα

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ηλείας στα γραφεία της στον Πύργο, στο πλαίσιο της κοινής σύσκεψης της Νομαρχιακής Επιτροπής και των Συντονιστικών οργανώσεων του Νομού.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν το Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Μιχάλης Κατρίνης, ο βουλευτής και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Εύη Βεργοπούλου και Διονύσης Καπλάνης καθώς και ο τέως Γραμματέας της ΝΕ Τάκης Αθανασόπουλος.

Ο Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Σάκης Γιατράς αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση των διαδικασιών για την ανάδειξη των στελεχών στα νέα όργανα του ΠΑΣΟΚ και στο σχεδιασμό δράσης της επόμενης περιόδου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη δουλειά που πρέπει να γίνει από όλους προκειμένου να φτάσουν οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ σε κάθε σπίτι της Ηλείας.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Μιχάλης Κατρίνης δίνοντας το έναυσμα στο νέο Γραμματέα και τη νέα Νομαρχιακή για περισσότερη δουλειά και ανέλυσε τις θέσεις  του ΠΑΣΟΚ σε Υγεία Παιδεία Κοινωνική Πολιτική και Ανάπτυξη, στηλιτεύοντας την Κυβέρνηση Σύριζα ΑΝΕΛ μιλώντας για την ανακολουθία, την αναξιοπιστία και την εξαπάτηση του λαού από την κυβέρνηση.

Ο Γιάννης Κουτσούκος συνεχάρη και αυτός το Γραμματέα και τα στελέχη των οργάνων για την εκλογή τους και ανέφερε πως η Κυβέρνηση προκαλεί μία κοινωνία που στενάζει. Τόνισε χαρακτηριστικά την παρωδία με το έργο Πάτρα Πύργος του οποίου τη δημοπράτηση ακύρωσε το Μάρτη του 2015 η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ και τις αναπτυξιακές προοπτικές που θα είχε η ολοκήρωση του έργου για το Νομό.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι ομιλίες ων μελών της Κεντρικής  Επιτροπής Εύης Βεργοπούλου και Διονύση Καπλάνη.

Στο τέλος της Συνέντευξης ο Γραμματέας Σάκης Γιατράς δήλωσε πως είναι αξιοσημείωτη η ομόφωνη εκλογή των οργάνων για πρώτη φορά και πως αυτό δείχνει ότι το ΠΑΣΟΚ αλλάζει χαρακτήρα, μένοντας πάντα πιστό στις αρχές και τις αξίες της 3ης του Σεπτέμβρη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος