FOLLOW US: facebook twitter

Να μας ζήσεις μικρό πλασματάκι!

Ημερομηνία: 08-03-2019 | Συντάκτης:
Το δεύτερο παιδάκι τους απέκτησαν η γραφίστρια της Πρωινής Όλγα Κλάδη και ο σύζυγός της Νίκος Αλεξανδρόπουλος

Ένα τόσο δα μικρό πλασματάκι αποφάσισε πως αρκετά έμεινε στην κοιλίτσα της μαμάς του και πλέον έφτασε η ώρα να συστηθεί με τον κόσμο. Στο κατώφλι της άνοιξης, ο μικρούλης γιός της συναδέλφου γραφίστριας της Πρωινής Όλγας Κλάδη και του Νίκου Αλεξανδρόπουλου,  χαίρεται πλέον το φως του ήλιου και μεγαλώνει στη ζεστή αγκαλιά των τρισευτυχισμένων γονιών του.

Κι όλοι εμείς στην Πρωινή που περιμέναμε με ανυπομονησία την άφιξή του , που ζήσαμε μαζί με την Όλγα μας από την πρώτη στιγμή τις αγωνίες της, την λαχτάρα της για την άφιξη του, τα πρώτα σκιρτήματα στην κοιλίτσα της που καθημερινά μεγάλωνε, που τον είχαμε 9 μήνες συντροφιά εδώ κοντά μας μαζί με την μαμά του, του ευχόμαστε να έχει μια ζωή φωτεινή, γεμάτη αγάπη, άπειρες αγκαλιές και γέλια. Μικρούλη μας καλώς ήρθες λοιπόν στον κόσμο, να είσαι γερός και καλότυχος, να σε δούμε σύντομα να περπατάς και να τρέχεις ανάμεσά μας.

Η οικογένεια της Πρωινής μεγάλωσε,  γιατί έτσι σε νοιώθουμε σαν το δικό μας μωρό! Γιατί  σε αγαπήσαμε από την πρώτη κιόλας στιγμή που η μαμά σου έμαθε για το μεγάλο δώρο που θα ερχόταν στη ζωή τους, να συμπληρώσει την ευτυχία τους που πρώτη έγραψε η Αλεξάνδρα.  Και σίγουρα θα είσαι ένα τυχερό μωρό, γιατί έχεις υπέροχους γονείς και μια ακόμα πιο υπέροχη αδελφούλα! Να μας ζήσεις!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος