O ΠΑΣ Πύργος, ύστερα από 10 σερί νίκες στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, ηττήθηκε την Κυριακή στη Ζάκυνθο από την ομώνυμη ομάδα, ωστόσο παραμένει πρώτος στη βαθμολογία, στο +2 από τον Παναιγιάλειο και στο +4 από την Ζάκυνθο.
Ο τεχνικός Νώντας Κουτρομάνος σε δηλώσεις του στο IONIAN TV αμέσως μετά το παιχνίδι δήλωσε πως η Ζάκυνθος φάνηκε στα πρώτα λεπτά, όπου σκόραρε κιόλας, ότι το ήθελε πολύ περισσότερο το παιχνίδι από τον ΠΑΣ Πύργος, η ομάδα του προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει στις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Ο 42χρονος προπονητής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν μπήκαμε καθόλου καλά στο παιχνίδι. Στα πρώτα 30 λεπτά μπήκε πιο δυνατά η Ζάκυνθος, φάνηκε πως το ήθελε πολύ περισσότερο το παιχνίδι από εμάς, αλλά μετά το 30΄ χάσαμε 1-2 ευκαιρίες και πήγαμε στο ημίχρονο όπου είπαμε κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Θεωρώ στο β΄ ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, δεν χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες αλλά ελέγχαμε το παιχνίδι, ο αντίπαλος περίμενε χαμηλά, άλλαξε και τον σχηματισμό σε 5-4-1, διότι ήθελε να κρατήσει το αποτέλεσμα… Προχωράμε, είμαστε πρώτοι, να δώσω συγχαρητήρια στη Ζάκυνθο, στον κόουτς, ήταν ωραίο παιχνίδι με πολύ κόσμο, θεωρώ πως ήταν παιχνίδι μεγαλύτερης κατηγορίας και όχι Γ΄ Εθνικής… Εμείς κρατάμε την προσπάθεια, το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Τα παιδιά έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια ως τώρα, ώστε να είμαστε στην 1η θέση, οπότε θα τους πω συγχαρητήρια, μια μάχη χάθηκε, δεν χάθηκε ο πόλεμος. Όλα καλά, προχωράμε, να δώσω πάλι συγχαρητήρια και ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία στους ανθρώπους της Ζακύνθου. Ευχαριστούμε και τους φιλάθλους μας που ήρθαν από τον Πύργο και μας δίνουν πνοή σε κάθε παιχνίδι. Τους στεναχωρήσαμε, αλλά θεωρώ πως στο τέλος εμείς θα είμαστε που θα τους δώσουμε την μεγάλη χαρά η ομάδα να βρίσκεται στην Super League 2».
Κώστας Πλιάγκος