FOLLOW US: facebook twitter

N. Κόροιβος-Ξενοφών 0-5: Παράσταση για ένα ρόλο

Ημερομηνία: 07-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών Κρεστένων πέτυχε με εμφατικό τρόπο την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1, κερδίζοντας 5-0 το Ν.Κόροιβο στο γήπεδο Κατσαρού. Η ομάδα της Κρέστενας μπήκε δυνατά από την αρχή και προηγήθηκε μόλις στο 8ο λεπτό με τον παίκτη-προπονητή του, Ντέγιαν Μιλοσέσκι. Και στο 42΄ έκανε το 2-0 με τον Πάρη Κωνσταντόπουλο, βάζοντας τα θεμέλια της νίκης. Στο 44΄ ο Ν. Κόροιβος είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Γαλανόπουλο (άουτ) κι έχασε έτσι την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη και μέχρι το 63΄ ο Ξενοφών σκόραρε άλλες δύο φορές με τον Μπουτσικάκη και τον Μούτσο κι έφτασε στο 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 82΄ ο Άγγελος Μούτσος, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του στον αγώνα.

Ν. Κόροιβος: Πανόπουλος, Νικολακόπουλος (83΄ Νιώτης), Νταρζάνος (60΄ Ρωμαίος), Α. Σπηλιωτόπουλος, Τόλιας, Ι. Σπηλιωτόπουλος, Μαρνέρας (63΄ Καραντώνης), Βλασσόπουλος (73΄ Γαλάνης), Γαλανόπουλος, Τζανέτος, Οικονομίδης.

Ξενοφών: Βυθούλκας, Γαλανόπουλος, Πλατανίτης, Δημάκης, Κολόκας, Μιλοσέσκι (53΄ Πετρόπουλος), Π. Κωνσταντόπουλος (56΄ Θεοχαρόπουλος), Φερεκίδης (61΄ Χαραλαμπόπουλος), Μπουτσικάκης, Μούτσος, Μπακατσέλος (54΄ Μπατζάκας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος