FOLLOW US: facebook twitter

Ν. Κόροιβος-Πέλοπας Πύργου 3-1: Στο κόλπο ο Ν. Κόροιβος

Ημερομηνία: 08-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μετά από συναρπαστικό αγώνα στο γήπεδο Κατσαρού, ο τοπικός Ν. Κόροιβος, μια εβδομάδα μετά την ήττα του στο Ενωσιακό από τον Πέλοπα, δάμασε την πυργιώτικη ομάδα με ανατροπή στο σκορ και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για άνοδο στην Α1 Κατηγορία (είναι 2ος ένα βαθμό πίσω από τον Πέλοπα Πύργου, σε ισοβαθμία με το Πελόπιο).

Μόλις στο 8΄ ο Μπαχούρος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους Πυργιώτες (0-1). Αμέσως μετά ο Λειβαδίτης έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει το σκορ. Έκτοτε οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν τον αγώνα κι ευτύχησαν στο 33΄ με άπιαστη κεφαλιά του Δημήτρη Γαλανόπουλου από χτύπημα κόρνερ να ισοφαρίσουν (1-1). Ωστόσο στο 42΄ ο Πέλοπας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ξαναπάρει την πρωτοπορία στο σκορ.

Στην επανάληψη ο Ν. Κόροιβος ανέλαβε πρωτοβουλίες κι αφού ο Οικονομίδης στο 56΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία,  στο 71΄ με το Τζανέτο και στο 75΄ με το Νικολακόπουλο πέτυχε δύο γκολ και κέρδισε το παιχνίδι (3-1).

Καλύτεροι οι Χ. Πλάτης, Νικολακόπουλος, Μαρνέρας, Βλασσόπουλος και Τζανέτος (Ν.Κόροιβος), Χριστακόπουλος, Παναγόπουλος, Μπαχούρος και Π. Πλατής (Πέλοψ). Καλή η διαιτησία του Σταυρόπουλου (Φτερνιάτης-Λάττας).

Ν. Κόροιβος: Χ. Πλατής, Νικολακόπουλος, Οικονομίδης (80΄ Α. Γαλανόπουλος), Νταρζάνος, Τσάμης (30΄ λ.τρ. Δρακόπουλος), Ψάρρης, Μαρνέρας, Βλασσόπουλος, Δ. Γαλανόπουλος (90΄ Σκοζάι), Τζανέτος, Γιαννόπουλος.

Πέλοπας: Π. Πλατής, Χ. Χριστακόπουλος, Βαρζελιώτης (82΄ Χριστακόπουλος), Παπαγεωργίου, Καλαθάς (71΄ Παπαδάτος), Παναγόπουλος, Λειβαδίτης (55΄ Γεωργίου), Μπουλούτας (55΄ Πότκα), Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος, Μπαχούρος.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος