FOLLOW US: facebook twitter

N. Κόροιβος-Κουρτέσι 3-4: Διπλό το Κουρτέσι, φωνές ο Ν. Κόροιβος

Ημερομηνία: 03-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι στο Κατσαρού, ο ΑΠΟ Κουρτεσίου απέδρασε με το πολύτιμο τρίποντο, με το Ν. Κόροιβο να εκφράζει σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία του Σταυρόπουλου.

Η ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή ήταν καλύτερη στο πρώτο μισάωρο και προηγήθηκε 0-2 με τον Ανδρέα Κωστόπουλο στο 15΄ και τον Μητρόπουλο στο 30΄. Ο Ν. Κόροιβος του Κύριλλου Παλαιολόγου μείωσε 1-2 με τον Τόλια στο 44΄. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55΄ ξανά ο Μητρόπουλος έκανε το 1-3 και λίγο μετά ακυρώθηκε γκολ του Γαλανόπουλου, με την αιτιολογία ότι δευτερόλεπτα πριν ο Μαρνέρας έκανε «θέατρο» και δόθηκε τελικά έμμεσο φάουλ, γεγονός που έφερε διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων.

Στο 65΄ ο Τόλιας με κεφαλιά μείωσε σε 2-3 και στο 75΄ ο Κουλούρης σημείωσε το 2-4, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης. Στο 78΄ Κωστόπουλος και Βλασσόπουλος αντίκρισαν την απευθείας κόκκινη, ο πρώτος  επειδή διαπληκτίστηκε με αντίπαλο και ο δεύτερος επειδή διαμαρτυρήθηκε έντονα! Στο 80΄ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-4 με τον Ψάρρη και στο 85΄ ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυνόμενου.

Ν. Κόροιβος: Πανόπουλος, Νταρζάνος (75΄ Γιαννόπουλος), Παπανδρέου (46΄ Ηλιόπουλος), Ι. Σπηλιωτόπουλος, Τόλιας, Σπηλιόπουλος, Μαρνέρας, Ψάρρης, Βλασσόπουλος, Γαλανόπουλος, Νικολακόπουλος.

Κουρτέσι: Τριχάς, Φιλιππακόπουλος, Καραχάλιος, Α. Α. Καπώνης (77΄ Αλ. Σπ. Καπώνης), Διαμαντόπουλος, Μητρόπουλος, Κωστόπουλος, Κυριαζής, Κουρκουμέλης, Ντ. Καπώνης (46΄ λ.τρ. Κουλούρης), Αντωνόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος